Stig Rossen - Julekoncert I Maribo
3. december 2007
 
 

Julen 2007

I dag hørte vi følgende dejlige sange, ved Årets Julekoncert med Stig Rossen og gæstesolist Christina Boelskifte:

1. afdeling

 • Det Kimer Nu Til Julefest
 • Nu Tændes Tusind Julelys
 • Joy To The World
 • Miss You Most At Christmas Time (Christina Boelskifte)
 • Mary's Boychild
 • Please Come Home For Christmas
 • Du Løfter Mig
 • A Winther's Tale
 • Love, Oh Love

Pause

2. afdeling

 • O Come All Ye Faithful
 • Winter Wonderland
 • Græd, Lille Engel
 • Ready For Love (Christina)
Årets Jule-duet.
Sangen er skrevet af årets smukke gæstesolist Christina Boelskifte. Den hedder:
 • "Når Vi er To"
 • Giro 413 Medley:
  Jeg Så Julemanden Kysse Mor/
  Du Kære Gamle Julemand/
  Skal Vi Klippe Vore Julehjerter Sammen?
   
 • Stig Læser op fra "Peters Jul"
 • Ding Dong! Merrily On High
 • Glade Jul Dejlige Jul
 • Fællessang - Dejlig Er Jorden
 • En Stjerne Skinner I Nat

Ekstra numre:

 • Jeg Holder Øje Med Dig
 • Når Du Ser Et Stjerneskud

 

 

Reportager fra julekoncert turneen:

Maribo Hallerne - Maribo

Ringsted Kultur og Kongr.center - Ringsted

Portalen - Greve

Frederiksborgcentret - Hillerød

Falconer - København

Brandkjærkirken - Kolding

Læs også et par dejlige beretninger fra:
 
Susanne Østergaard
Stig Rossen julekoncert i Maribo
 
 
Helle Mortensen
Stig Rossen julekoncert i Vejle

 

Klik på coveret for at læse hvilke numre du kan finde på CD'en.

I år genudgiver Stig Rossen sin dejlige julecd "Når Du Ser Et Stjerneskud"
Hans sidste julealbum ”Julelys” fra 1998 har solgt mere end 100.000
eksemplarer.

Stig Rossen har siden 1996 afholdt julekoncerter over hele landet og har
efterhånden opbygget et talrigt stampublikum, for hvem det ikke ”bliver rigtig jul”, før Stig Rossen har sunget den ind.

På kraftig opfordring fra sit store publikum, har Stig i 2006 indspillet et nyt julealbum, der kom på gaden den 13. november sidste år og i ny udgave med bonus-tracket "Du Løfter Mig", den 12. november i år.

Det nye julealbum ”Når Du Ser Et Stjerneskud” indeholder en god blanding af danske og udenlandske juleklassikere, der vil bringe smil på læben og juleglimt i øjet på enhver.

 

Vi kan også varmt anbefale den gode gamle Stig Rossen jule CD "Julelys".

 

Udgivet i 1998

Genudgivet i 1999

med Bonus Track

"I Den Kolde Vinter"

En smuk duet med Christina Undhjem

 

 

 

 

 

 

 

REKLAME:
Forud for koncerten

Køb din VIP billet nu ...Tidligt .... jo'.... men nøj'.... Den er go'.

Billetsalget til det traditionelle og superhyggelige VIP arrangement i Maribo-hallen er startet. Det ordinære billetsalg til julekoncerten, starter til august, følg med i Events/Kalender.

OM I JULESTEMNING MED STIG ROSSEN

Klub FT inviterer igen i år til et fantastisk VIP-arrangement i forbindelse med årets julekoncert med Stig Rossen. Sammen varmer vi op med julemusik, julemad og besøg af Stig Rossen. Kom og vær med, så vi alle kommer i den helt rette julestemning.

Vi mødes i Maribohallen Hal 1 kl. 17.15, hvor jeg står klar til at udlevere billetterne til aftenens koncert.

Bagerst i Hal 1 er der disket op til alle tiders julehygge. Vi starter med en velkomstdrink, og herefter venter der os en lækker julebuffet. Til slut, inden koncerten, serveres kaffe og te.

Vi har efterhånden fået opbygget nogle dejlige traditioner i forbindelse med Stig Rossens koncerter i Maribo. Også i år har han lovet at kigge ind til vores VIP arrangement hvor han vil hilse på os, og give et helt specielt nummer for os, nemlig en duet med den lokale sangerinde Lone Hemmingsen.

Det er ikke første gang Stig Rossen og Lone Østergaard Hemmingsen mødes i en duet. Hele 3 gange tidligere, har de underholdt ved et Klub FT arrangement.

Jørn Bonde vil spille for os under hele arrangementet, og Lone Østergaard Hemmingsen giver desuden et par numre alene – så der er rigtig lagt op til en musikalsk aften.

Pris for hele arrangementet er 575 kr.

Alt dette får du:

Adgang til VIP arrangement, som inkluderer:

Julestemning i hyggeligt lokale

Julemusik med Jørn Bonde

Velkomstdrink

Stor julebuffet

Kaffe / te

Underholdning med Lone Østergaard Hemmingsen

Besøg af Stig Rossen

Duet med Stig Rossen og Lone Østergaard Hemmingsen (kun for VIP gæsterne)

Gode koncertbilletter i den bedste gruppe

Tilmelding kan ske til

 Susanne Østergaard

på tlf. 54 78 36 60.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                        Maribohallerne
                                                                    
 
 

 

En super duper vidunderlig julekoncert....  

Så var tid til at besøge Maribo på jule-turen. Det er sådan en hyggelig by. Med os i bilen var naturligvis musik med Stig Rossen:-) Men vores helt specielle 'tour-cd' "Letters In Love" må vige pladsen her i december, til fordel for "Når Du Ser Et Stjerneskud" og "Julelys". Det går jo' legende let, når man har dejlig musik at lytte til.

Nede i Maribo hallerne blev vi modtaget af Susanne og Aage med åbne arme. Der er altså et eller andet hyggeligt ved sådan et lokalsamfund. Vi fik også hilst på en masse andre søde mennesker ;-)

Stig Rossen og hans management Christopher Entertainment, skal rundt og lave ikke mindre en 29 julekoncerter på bare 24 dage. De har knoklet gennem lang tid, med at få denne flotte turné stablet på benene. Og de arbejder hårdt, hver eneste dag, for at give os alle nogle dejlige julekoncerter. Hvor er det dejligt, at der findes mennesker som jer.

 

Aftenens Klub FT værtinde bød alle gæsterne velkommen - Susanne Østergaard havde atter i år sørget for de dejligste rammer for, julekoncertmiddagen i Maribo Hallerne. Der var disket op med alskens lækkerier, fra den kæmpe store buffet.

 

 

 

 

 

Maribos lokale sangerinde Lone Østergaard Hemmingsen underholdt sammen med Jørgen Bonde.

Traditionen tro, kom Stig på besøg og sang et par dejlige duetter med Lone.

Han spurgte om det var ok' at de også sang en 'ikke julesang' og det var det bestemt.

Så fra musicalen Miss Saigon fik vi "Last Night Of The World ”. Bagefter blev den dejlige danske julesang  ” Skal vi klippe vore julehjerter sammen” sunget i en herlig duet.

 

Stig takkede alle VIP gæsterne, hos Klub FT og glædede sig til at se dem inde ved koncerten kl. 20.00.

Klokken var ikke meget over syv, før de første gæster begyndte at gå mod hal 1. Spændingen var stor og publikum glædede sig til at se og høre den længe ventede julekoncert.

Inde i salen bød en velkendt og meget smuk julesmykket scene os alle velkommen.

"Thomas og Jaqué'et"  entrerede scenen, kl. 20.00 og klapsalverne lød taktfast i den store hal. Tonerne til "Det Kimer Nu Til Julefest" blev slået an og NU kom Stig på scenen og alle klappede ;-)

Efter andet nummer "Nu Tændes Tusind Julelys", var det tid. Stig bød sit veloplagte publikum velkommen:

"Vi er spændte - Vi er tændte. Vi kan næsten ikke vente med at få jer i julestemning" som han sagde. Det er i år 12. gang,  Stig og hele hans super orkester turnérer rundt i det danske land. Faktisk, så troede de allerede sidste år at det var 14. gang de var rundt. Men det var ikke helt rigtigt. Derfor havde de været nede i Katakomberne og læse i de gamle kirkebøger, hvor det med sirlig håndskrift stod at læse, at det var i 1996 de startede på denne skønne lange 'julerejse'. Du kan læse hele programmet fra julekoncerten, i venstre kolonne.

Nu var det blevet tid til at præsentere årets gæstesolist. Stig har i år inviteret en super dygtig og meget sød pige med sig på sin juleturné. Det er et kendt ansigt, ikke mindst i Stig Rossen sammenhæng.

 

 

 

 

Christina Boelskifte er bl.a. kendt som den ene af korpigerne "The Ladys In Red", som har turnéret med Stig gennem mange år.

 

 

Stig var i et fantastisk smittende julehumør - hans positive energi nåede helt ud i de bagerste kroge i hallen. Der bredte sig lynhurtigt en super hyggelig julestemning. Man kunne sidde og høre, at mange nynnede med på flere af julesangene. Det var bare så dejligt.

 

Årets Julekoncert tog os med på en rejse i vidt forskellige stemninger. Nogle sange får en til at sidde og vippe med i takt, andre får en til at sidde fuldstændig musestille og lytte og nogen får endda tårerne frem. Jeg må indrømme, at "Glade Jul Dejlige Jul" denne aften, var meget stærk - Stig var meget dyb, man blev meget følsom indeni. Det er så smuk en julesalme - og så er det også Stig's yndlings julesalme.

 

Andre numre af samme følsomme karakter "Græd Lille Engel" fra Stigs nye dansksprogede cd "Sange Til Hende" og endnu et meget smukt nummer "Du Løfter Mig" (oprindeligt et norsk gospel nummer - som mange lærte at kende i Westlifes udgave "You Raise Me Up") kan få de små hår, til at rejse sig på kroppen. Man sidder næsten og holder vejret. Det er usigeligt smukt. Den danske tekst er skrevet af Erling Møllehave.

Men som vi har været inde på, så var der mange forskellige stemningslejer ved denne julekoncert. Et pudsigt og meget sjovt indslag indfandt sig, da Stig introducerede sin næste sang. Han begyndte, med at spørge om vi kunne husker 80'erne - DET kunne alle. Videre fortalte Stig om tiden, med det lange hår og de høje hæle - ja' det var altså mændene, fra den periode, han talte om ;-) Det kom frem, at det var idolet David Essex, vi nu skulle høre en sang fra - "A Winters Tale" - En rigtig god sang. som fik pigerne på 38, til at føle sig som teenager igen..... hi'hi'.... Den var go'.

Det er gennem årene blevet en tradition, at Stigs gæstesolist skriver en duet - en julesang til årets julekoncert.

I år var ingen undtagelse og vores søde veninde Christina, havde skam også taget udfordringen til sig. Efter to dage modtog Stig, Christinas bud på årets jule-duet. Sangen hedder

"Når Vi Er To"

Sikke en dejlig sang. Og man kunne så tydeligt se, at de nød denne optræden sammen. Glæder os allerede til at høre sangen igen;-)

 

To super hyggelige indslag, som bestemt også skal nævnes, er "Jule-medley" som Stig benævner som "Giro 413 Jule-medley" - her synger rigtig mange med ;-)

 

 

 

Og så en rigtig hyggelig stund, hvor Stig sætter sig godt til rette, i den store flotte øreklapstol og læser op af "Peters Jul" - Hvis ikke det er ren nostalgi og julestemning i de rette rammer, så ved jeg ikk', hvad rigtig julestemning er.

 

Under "Ding Dong! Merrily On High" er det tid for Stig at præsenterer sit fabelagtigt dygtige orkester og kor.

Det kan ikke siges ofte nok. I er simpelthen fantastiske.

 

 

En tradition, som jeg mener at kunne huske, stammer helt tilbage fra begyndelsen i 1996 - Fællessangen "Dejlig Er Jorden", hvor ALLE rejser sig og synger med på denne utroligt smukke sang er så utroligt smukt  Det skal høres - wouv.

Årets surprice! Oså i år, havde Stig og Co. være kreative/opfindsomme. Kan I huske Søs Fengers sang, "Jeg Holder Øje Med Dig"? - Denne flotte sang, fik vi acapella, med Stig og hele julekoret, i ægte BaSix stil - hold da op. Det lød fantastisk.

 

Og allersidst, men ikke mindst ....

"Når Du Ser Et Stjerneskud"

- DEN skal bare afslutte en Stig Rossen julekoncert.

Med snevejr og hele molevitten ;-)

Det må der helst ikke ændres ved. For med denne romantiske Disney klassiker af en sang - går man tilbage til hverdagen, uden for de trygge jule-hyggelige rammer, fyldt med glæde (juleglæde) og en masse positiv energi.

TAK STIG ;-)

Et unikt valg af gæstesolist, vi er ikke i tvivl.

Har du forresten, husket at nyde synet af  Christinas utrolig smukke kjoler. Ellers må du lige kigge en ekstra gang - Vi kan i hvert fald fortælle, at et sus kunne høres gennem rækkerne, ikke mindst til sidst, hvor Christina entrerer scenen i denne drøm af en kjole - en eventyrlig smuk en af slagsen, må man sige - passer perfekt til en super sød pige ;-)

"Du Skal Ikke Tro Du Er Noget" siger janteloven

 - Men kære Stig og kære Christina - I ER NOGET HELT SPECIELT.

Så glem alt om janteloven ;-)

Stig sluttede aftenens dejlige julekoncert af med nogle smukke ord
- en evne som han også mestrer:

"Lad os, som har overskud give noget til dem, som er ensomme i julen - næstekærlighed"

Vi ønskes ALLE en God, Glædelig, Fredfyldt og ikke mindst Næstekærlig Jul.

 

Kære Stig og hele Jaqué'et
- "You're Simply The Best - Better Than All The Rest"

Rigtig Glædelig Jul til ALLE,

Kærlige julehilsner og tak for endnu en unik julekoncert.

- Michael & Mette

 

                                     

                              Slide-show fra Olinerne