Stig Rossen - Julekoncert I Ringsted

5. december 2007 

 
 

Julen 2007

I dag hørte vi følgende dejlige sange, ved Årets Julekoncert med Stig Rossen og gæstesolist Christina Boelskifte:

1. afdeling

 • Det Kimer Nu Til Julefest
 • Nu Tændes Tusind Julelys
 • Joy To The World
 • Miss You Most At Christmas Time (Christina Boelskifte)
 • Mary's Boychild
 • Please Come Home For Christmas
 • Græd, Lille Engel
 • A Winther's Tale
 • Love, Oh Love

Pause

2. afdeling

 • O Come All Ye Faithful
 • Winter Wonderland
 • Du Løfter Mig
 • Ready For Love (Christina)
Årets Jule-duet.
Sangen er skrevet af årets smukke gæstesolist Christina Boelskifte. Den hedder:
 • "Når Vi er To"
 • Giro 413 Medley:
  Jeg Så Julemanden Kysse Mor/
  Du Kære Gamle Julemand/
  Skal Vi Klippe Vore Julehjerter Sammen?
   
 • Stig Læser op fra "Peters Jul"
 • Ding Dong! Merrily On High
 • Glade Jul Dejlige Jul
 • Fællessang - Dejlig Er Jorden
 • En Stjerne Skinner I Nat

Ekstra numre:

 • Jeg Holder Øje Med Dig
 • Når Du Ser Et Stjerneskud

 

****

Reportager fra julekoncert turneen:

Maribo Hallerne - Maribo

Ringsted Kultur og Kongr.center - Ringsted

Portalen - Greve

Frederiksborgcentret - Hillerød

Falconer - København

Brandkjærkirken - Kolding

Læs også et par dejlige beretninger fra:
 
Susanne Østergaard
Stig Rossen julekoncert i Maribo
 
 
Helle Mortensen
Stig Rossen julekoncert i Vejle

*****

 

Klik på coveret for at læse hvilke numre du kan finde på CD'en.

I år genudgiver Stig Rossen sin dejlige julecd "Når Du Ser Et Stjerneskud"
Hans sidste julealbum ”Julelys” fra 1998 har solgt mere end 100.000
eksemplarer.

Stig Rossen har siden 1996 afholdt julekoncerter over hele landet og har
efterhånden opbygget et talrigt stampublikum, for hvem det ikke ”bliver rigtig jul”, før Stig Rossen har sunget den ind.

På kraftig opfordring fra sit store publikum, har Stig i 2006 indspillet et nyt julealbum, der kom på gaden den 13. november sidste år og i ny udgave med bonus-tracket "Du Løfter Mig", den 12. november i år.

Det nye julealbum ”Når Du Ser Et Stjerneskud” indeholder en god blanding af danske og udenlandske juleklassikere, der vil bringe smil på læben og juleglimt i øjet på enhver.

 

Vi kan også varmt anbefale den gode gamle Stig Rossen jule CD "Julelys".

 

Udgivet i 1998

Genudgivet i 1999

med Bonus Track

"I Den Kolde Vinter"

En smuk duet med Christina Undhjem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ringsted Kongrescenter:

 

 

En julekoncert med Stig, er foruden en STOR fornøjelse også i høj grad forbundet med skønne traditioner. Koncerterne i Falconer er for mig nok de mest traditionsbundne, men også koncerterne i Ringsted er fyldt med mange minder.

Første gang jeg hørte Stig til en julekoncert i Ringsted var i 1999, hvor han havde Christina Undhjem med som gæstesolist - Det var det år, hvor Erling Møllehave skrev sin første danske oversættelse til Stig, nemlig det smukke nummer "I den kolde vinter". Jeg kan stadig se Stig og Christina for mig. Den duet har virkelig gjort indtryk på mig, ligesom de øvrige oversættelser Erling Møllehave har lavet.

Alle årene (siden 1999), har jeg hvert år også besøgt Ringsted til julekoncerten. De sidste år har det været sammen med Janne, som jeg har mødt til efterhånden utallige Stig-koncerter. For nogle år siden besluttede vi os at give vores mænd "fri", og så i stedet slå os sammen til en rigtig tøse-aften. Det er hyggeligt og vi mødes altid med andre Stig-fans.

I år var koncerten i Ringsted min 2. julekoncert med Stig. Jeg havde jo allerede hørt koncerten i Maribo et par dage i forvejen. Alligevel var denne koncert mindst lige så skøn en oplevelse. Jeg slappede fuldstændig af, og kunne mærke julefreden sænke sig over mig. Stig gav den fuld skrue og efter koncerten var køen som sædvanlig lang til den obligatoriske autograf.

Jeg har desværre ikke nogen gode "fysiske" billeder fra koncerten i Ringsted - men billederne i mit hoved står lysende klare.

Tak til Stig og alle de andre for endnu en skøn julekoncert - vi vender naturligvis tilbage igen til næste år. 

Knus fra Susanne (Østergaard)

 

 

Hvor er det skønt med bidragsydere til hjemmesiden - Tusinde tak for din skønne beretning Susanne. Ja' jeg kan bestemt kun tilslutte mig dine ord. Det var en rigtig dejlig aften i Ringsted.

I Svendborg, i går havde man valgt at bytte rundt på "Du Løfter Mig" og "Græd Lille Engel" - dette var så stor en succes, at den nye rækkefølge fortsætter på resten af turnéen. Man kunne for øvrigt godt mærke, at Ringsted er Erling Møllehaves 'hjemmebane'. Jublen ville ingen ende tage efter "Du Løfter Mig" - Hvor er det skønt, for Stig med denne feedback fra publikum.

Jeg sad og talte med Susanne og Janne i pausen - De nød koncerten og vi talte om, at en julekoncert med Stig giver juleglæde i sindet.

Selv sad jeg på 1. række midt for - på balkonen - og havde det dejligste wiev, over hele salen - det var utroligt smukt at kunne se hele scenen, fra kant til kant, med den smukke lyssætning. Og en fantastisk dejlig oplevelse var det, da alle i salen rejste sig til fællessangen "Dejlig Er Jorden" - Det var et smukt syn.

 

 

 

Stig havde pludselig lyst til at danse og tog dansefatning om Christina - og så valsede de rundt til "Når Du Ser Et Stjerneskud" - Det var kanon ;-)

 

 

 

 

Selvom Stig havde rejst sig fra autograf-stolen, var der lige tid til en ekstra autograf til en venlig herre, som blev ønsket en rigtig glædelig jul.

 

 

 

 

 

 

Jeg synes også I lige skal se her, hvilken smuk skulptur der lysende bød "Velkommen" og "Tak For Nu" i den store rundkørsel. Hvor var det flot. Den strålede præcis lige så flot som det ser ud her på billedet.

 

 

 

Vi ønsker alle en Rigtig God og Glædelig jul,

Må I få nogle fantastiske dage i familiens og hinandens selskab,

Jule-knus fra