Stig Rossen

Gallashow i Tivolis Koncertsal med m.fl.

 

Solister:
Stig Rossen
Kurt Ravn
Jette Torp
Cæcilie Norby
Gert Henning-Jensen
Anne Margrethe Dahl
Guido Paevatalu
Lars Danielsson
Jens Lysdahl
Danserne fra Det Kongelige Teater: Gudrun Bojesen og Thomas Lund

Orkester:
Slesvigske Musikkorps under ledelse af dirigent Frans Rasmussen

 

Her kan du se aftenens program:

"Bataille March"

"Sangen Har Vinger"

"My Man's Gone Now"

"Both Sides Now"

"The Lady Is A Tramp"

"This Is The Moment"

"Ol' Man River"

"Largo Al Factorum"

"Århus Tappenstreg"

Pause

"The Minstrel Boy And Tossing The Feathers"

"Four Jacks Medley"

"Hjertehånd"

"Barcelona"

"Delilah"

"Zorba The Greek"

"Elvis Presley Medley"

"Time To Say Goodbye"

****************************

Festkoncert til fordel for ASF Dansk Folkehjælp

GALLASHOW Stig Rossen, Kurt Ravn, Jette Torp, Cæcilie Norby, Flemming Jensen m.fl.

GALLASHOW til fordel for ASF-Dansk Folkehjælp
Søndag 9. september kl. 20
GALLASHOW'et afholdes i anledning af ASF-Dansk Folkehjælps 100 års jubilæum. Overskuddet går ubeskåret til socialt arbejde.

Repertoiret spænder vidt – f.eks. Zorba, People, This is the moment, Barcelona, Barberarien, Time to say goodbye og
Thank You for the Music samt 3 nyindstuderede medleys over de kendte sange af Tom Jones, Four Jacks og Elvis.

Program
Programmet er under stadig udvikling, så følg med på www.asf.dk.

Billetter
Billetpriser 250,- DKK (ekskl. gebyr) inkl. entre til Tivoli

Kilde med tilladelse: Tivolis Koncertsal

 

 

9. september 2007

Det var en dejlig søndag aften. Vi begav os ind mod Tivoli. Vejret var så smukt og vi glædede os meget til aftenens koncert.

Stig var netop landet, her til morgen, efter en fantastisk tur til USA. Super frisk som altid (følg med i Stigs USA-Eventyr her). Yetlag!?... Det er  ikke noget Stig beskæftiger sig med. Næh' nej..... . Vi kan jo' bare tænke tilbage på Løvenborg konceten, for år tilbage. Da landede Stig få timer før koncerten skulle starte. I dag havde der skam også været fuld drøn på, lige fra han landede i Kastrup.

Her i Tivolis Koncertsal stod et 'overflødighedshorn' af kunstnere klar til at servere et  forrygende show. ASF Dansk Folkehjælp var vært ved denne storslåede støttekoncert. Du kan læse om en af vores tidligere oplevelser, med en anden ASF støttekoncert her.

Vi blev alle budt velkommen over koncertsalens anlæg og samtidig blev det oplyst, at fotografering var forbudt!  Hmm.... det er vi jo' ikk' ligefrem vandt til.

Flemming Jensen, aftenens suveræne konferencier bød velkommen og fortalte lidt om, hvad vi kunne forvente os af aftens koncert. Der var mange spændende navne på plakaten. Men indrømmet.... Vi sad længe og ventede på at Stig kom på scenen. Havde jo' lige luret i programmet, at vi skulle høre "This Is The Moment".

Denne sang vækker så smukke minder (læs her) fra vores allerbedste koncertoplevelse - nemlig Live Fra Tivoli 2004. Man drømte sig hen til de dage i tivoli og det var dejligt at genhøre sangen på rette sted ;-)

Det blev faktisk den eneste sang vi hørte fra Stig's mund i 1. afdeling.  Men vi var ganske fint underholdt fra de andre kunstneres side. Det var et meget blandet repetoire. Der var opera, swing, jazz, ballet - ja' der var det hele. Kunne specielt godt lide balletten fra Det kgl. Teater.

Lige inden pausen kom tamburkorpset fra Tivoligarden ind i koncertsalen og spillede for os.

I pausen sad vi og nød et lille glas sammen med et par super søde venner - Dorthe og Dennis. De har jo' også dejlige minder fra denne sal. Hvis du har set dvd'en fra Tivoli, vil du på et tidspunkt se et smukt forelsket par sidde hånd i hånd og synge med på "Anthem". Det er lige præcis de to dejlige mennesker. Du vil snart, kunne læse deres fortælling om "Deres Bedste Stig Rossen Koncert" her på Stig Rossens uofficielle fanside.

Efter pausen var tempoet sat en hel del i vejret, som man siger. Der var både "Four Jacks Medley" og "Elvis Presley Medley" til stor jubel og glæde fra hele salen. Wouw der var gang i den!

Og Flemming Jensen fyrede den ene sjove vits af efter den anden. Men det var nu ikke bare intetsigende jokes, næh' mr. Jensen får skam sine budskaber ud både imellem og uden for linierne. Om det så er politisk, så mestre han også dette.

Hør en gang her, hvad Flemming Jensen bl.a. sagde (efter en længere historie):

"Jeg indrømmer det gerne! - Jeg synes at der er alt for mange udlændinge i Verden !"

Tyg lige på ordene en gang! - Udlændinge i Verden! - Jamen ... hallo... Det er jo' også Dig & Mig!

Under det før omtalte "Four Jacks Medley" havde de fire herrer: Stig Rossen, Kurt Ravn og Gert Henning Jensen en rigtig sjov happening med Guido Paevatalu - som forsøgte at komme ind på scenen adskillige gange for at synge med og blev gennet ud igen straks. Først til allersidste nummer i medleyet 'måtte' han være med.... hi hi...

Har du nogensinde tænkt på at Stig Rossen kan synge som Freddie Mercury? Nej' vel? Men DET kan skam også! Han sang fabelagtigt, i nummeret "Barcelona", i duet med operasanger Anne Margrethe Dahl.

Det var en rigtig uforudsigelig koncertaften. Mange havde nok forventet at høre Stig eller Kurt (evt. sammen) synge "Delilah" - men.... Den blev skam udsat for lidt opera i Gert Henning-Jensen version.

I "Elvis Presley Medleyet" gav Stig den fuld gas som en 'aldrende' sanger som havde lidt svært ved at flytte på benene .... he he... hele salen hulkede af grin. Og så skal vi lige love for at resten af medleyet tog kegler. Hele salen rockede med. Det var fedt.

"Time To Say Goodbye" - alle kunstnere indtog scenen en efter en og i samlet trop sang de denne smukke sang færdig.

En bred vifte af underholdning kunne nu folde sig sammen og det var blevet tid for at drage hjemad.

En hjemtur på 19 km - det er jo' ingen ting.

Tak til alle medvirkende fra os.

Kære Stig - Tusinde TAK - for en kanon aften.