Koncert med Stig Rossen m.fl.

ASF - Dansk Folkehjælp - Støttekoncert
 
 
 

 

 
 
 Avisen skriver:

Fyens Stiftstidende

torsdag 29. marts 2007

Rossen hjælper socialt udsatte:

Billede
Foto: Fyens Stiftstidende

AFS Dansk Folkehjælp holder støttekoncert

NYBORG: Stig Rossen, musicalstjerne og sanger med bopæl i Kullerup vest for Nyborg, har sagt ja til at støtte socialt udsatte børn i Danmark ved at stille op til de støttekoncerter, som ASF Dansk Folkehjælp arrangere i april.

Første koncert er i Forum Horsens den 27. april, herefter i Aalborghallen den 28. og med afslutning i Odense Koncerthus den 29. april.

Stig Rossen er dog ikke ene om at levere underholdningen. Med sig har han Kurt Ravn, Kenneth Ørsøe og Susanne Elmark.

Musikken leveres af Slesvigske Musikkorps dirigeret af Frans Rasmussen, og konferencier er Ibi Støvring og Jakob Kjeldbjerg fra TV3.

Koncertrækken hedder "Hør stjernerne synge", og det bliver indenfor genrer som musical, operette og lidt opera, men koncerterne byder også på et Four Jacks-potpourri.

Kilde: http://www.fyens.dk/article/778112
 

 
 


Om ASF-Dansk Folkehjælp:
Organisationen er en non-profit, upolitisk og demokratisk hjælpeorganisation, som yder akut hjælp og langsigtet bistand til udsatte grupper i både Danmark og i udlandet.
ASF-Dansk Folkehjælp, der fejrer 100 års jubilæum i 2007, er en landsdækkende organisation med mere end 50 afdelinger og ca. 3.000 aktive medlemmer samt 250 førstehjælpsinstruktører, der underviser over alt i landet.
 
 
 
 
 
 
Kurt Ravn,
Stig Rossen, og Kenneth Ørsøe
Giver her et bravende godt
 "Four Jack" potpourri.
 
Foto: Olinerne
 

 

Odense Koncerthus - Søndag den 29. april 2007 kl. 20.00:

Hør stjernerne synge!

En flot pyntet scene - Carl Nielsen Salen - i Odense Koncerthus stod klar til at modtage et veloplagt publikum. ASF Dansk Folkehjælp havde sat alle sejl til, for at underhold-ningen skulle være i top.

Og jo' det må man sige - et godt valg er jo ALTID en vis hr. Stig Rossen. Det er for os kunstneren over dem alle.

Anker Boye bød velkommen og herefter tog konferencier  Jacob Kjelberg over. Han fortalte, at han manglede sin smukke kvindelige kollega Ibi Støvring, som desværre ligger med et brækket ben i Spanien og at han derfor måtte klare sig alene på scenen.

Så slog Slesvigske Musikkorps tonen an, til "Dronning Ingrids Honnørmarch", anført af deres dirigent Frans Rasmussen. Herefter blev Kenneth Ørsøe præsenteret og gav nummeret "Gern Hab' Ich Die Frauen Geküsst", fulgt af Susanne Elmark med "Glitter And Be Gay" og Kurt Ravn med "She". Den giver han altså godt.

NU var det 'endelig' Stigs tur... Han indledte med "This Is The Moment".

Herefter var det tid for et Musical-potpourri - Man kaldte det for en Musical-buket.

Denne 'buket' bestod af "Morgen På Atlantis" sunget af Kenneth Ørsøe, "Can You Feel The Love" med Kurt Ravn, "Bring Him Home" med Stig, naturligvis ;-) - for langt over 2000'ende gang.... Og den virker bare HVER eneste gang. Den bringer en tåre frem i øjenkrogen.

Susanne Elmark og Kenneth Ørsøe sang nu "Tonight" og Kurt Ravn sang "Ol' Man River" - en tenor som her synger meget dybt !. Susanne Elmark fortsatte med "I'm Gonna Wash Than Man Right Out Of My Hair" og inden pausen spillede Slesvigske Musikkorps "Minstrel Boy And Toss The Feathers" - Dem var der godt nok gang i må man sige. De spillede fremragende.

Efter pausen indledte orkesteret med "Summon The Heros" og så kom det længe ventede "Four Jacks Potpourri". Det var Stig, Kurt og Kenneth, i klædt flotte sorte smokings, som skulle agere Four Jacks - Yes... det var kanon ;-)

Det var bestemt noget der faldt i publikums smag.

 

Man kunne sidde og høre folk synge med og vugge med i takt til musikken.

Det var alle de gode gamle numre som de fleste kender fra dengang eller har hørt dem på cd siden hen.

 

 

"Somewhere Over The Rainbow" var en stor kontrast til det før omtalte potpourri. Men det er jo' en meget smuk sang. Den blev sunget af Susanne Elmark. "O Solo Mio" - Det var Stig, Kurt og Kenneth som var på her.

 

 

NU..... kom atter et højdepunkt i koncerten - Et super fedt Elvis-potpourri (ja' det var en rigtig potpourri-aften). Det var simpelthen så godt. Stig, Kurt og Kenneth med Susannes afslutning gav den fuld gas - i ægte Elvis stil. Hvis ikke alle sang med på "For Jacks", så kan I være sikre på, at de gjorde det nu. Man kunne simpelthen ikke lade være.

Så var det tid for "Zorba" - en ægte 'Græker', fremført af orkesteret med en trompetist som solist, der spillede på to trompeter på én gang. Det kan faktisk lade sig gøre. Har selv gjort det en gang, da jeg selv var trompetist ;-) Men at spille med både næse og øre... hi hi'... det var et underholdende indslag - specielt ved afslutningen, hvor hans to kollegaer kom ind på scenen, alt i mens de truttede på livet løs i deres trompeter. Det fik latteren i gang i salen.

Alting har en ende... - Formand for ASF Dansk Folkehjælp, Ib Jensen kom på scenen og takkede alle der havde været med til at gøre disse tre koncerter (Horsens, Aalborg og Odense) mulig. Og takkede publikum for at være fantastiske og meget engagerede. Aftenens koncert gør det muligt at sende 1.200 socialt udsatte børn i Danmark af sted på en dansk ferieoplevelse - og det måske deres allerførste. En ferie som deres forældre af økonomiske årsager ikke har råd til.  Han spurgte om man kunne slutte arrangementet smukkere af, end med "Thank You For The Music" - som sagt, så gjort.

Alle fire solister kom på scenen og Stig indtog straks sin sjove figur, som 'oldingen'...      

 

Det er så skæg at høre publikums reaktion.

Susanne var 'The Girl With The Golden Hair'. De sang under publikums stående applaus.

 

 

Efter Blomsteroverrækkelserne, stod publikum fortsat op og ville ikke slippe dem, sådan uden videre. Der måtte da et ekstranummer til - ellers måtte de da bare starte forfra ;-) .. ikk'?

Det blev orkesteret som spillede det første ekstranummer og herefter fik vi fornøjelsen af en meget ny og meget anderledes version af "Thank You For The Music" - Det var altså hamrende skægt.

 

 

De sang så piv falsk og lavede al mulig spas under nummeret. Man hulkede af grin. Nøj'... det var sjov. Det var en rigtig god og underholdende koncert.

 
 Super god koncert - Hjerteligt TAK siger