Stig Rossen

besøger Cafe Hack - anledning "Sange Til Hende"

 

 

 

Læs mere om udgivelsen her:

 

 

 

 

Efter interviewet var der mange der tog det fine postkort med Café Hack fotoet på, der lå på bordet og skyndte sig hen til Stig, for at få en autograf.

Stig tog, som han plejer, smilende imod dem alle og fik skrevet en del autografer.

Han havde også sine fine autografkort, med foto, i inderlommen.

 

Suz har været ved tasterne;-)

 

Du kan læse hele interviewet med Stig og Søren Dahl her:

 


13. september 2007

Stig er den ene af gæsterne i dagens optagelse af det super skønne radioprogram "Café Hack". Søren Dahl er den professionelle og meget  populære vært for programmet.

 

Jeg startede min lille rejse til Århus Banegård, tidligt om morgenen og efter en togrejse på små tre timer, så var jeg fremme i Århus - "Smilets By". Og jo' det må man sige at byen gjorde, altså smilede. Solen skinnede fra en klar himmel. Det var så smukt.

Jeg fandt min plads i caféen. Sad og nød en fin velkomstdrik, mens jeg så mig lidt omkring. Det er et lokale som virkelig summer af energier. Samtidig er Stig ved at blive briefet til dagens interview ovre i en lille krog af caféen. Herefter er der en lille lydprøve, hvor alt lige testes. Vi når at høre hele sangen igennem :O).

Rundt om mig begynder en masse gæster at ankomme, de sætter sig. De smiler sødt og jeg smiler igen - jo' det må være smilets by i sine rette folder. Jeg falder i snak med to piger, som sidder ved samme bord som mig. De er så glade og velfornøjede og er spændte på hvordan det foregår i Café Hack. De spørger til, hvad jeg ved om udsendelsen og sådan. Jeg fortæller om tidligere besøg i caféen.

Der er en hyggelig atmosfære. Søren Dahl sørger for, at alle føler sig godt tilpas - som var vi alle hans helt private gæster. Tjenerne har travlt og sørger hele tiden for, at gæsterne bliver betjent efter alle kunstens regler.

Titelmelodien til programmet "What A Wonderful World" med Louis Armstrong, fylder cafén, blandet med lidt hyggesnak og klirren med bestikket på tallerkenerne. Vi sidder alle og nyder en lækker brunch, alt imens programmet er ved at tage sin begyndelse.

Nu byder Søren Dahl velkommen på sin helt egen behagelige og lune facon. Han præsenterer dagens to gæster således:

Rektor ved Århus Universitet Lauritz B. Holm-Nielsen og Stig Rossen en gudsbenået sanger, står klar ude i "Det kolde Køkken" og venter på signal til at måtte komme ind.

Første gæst er Lauritz B. Holm-Nielsen, rektor ved Århus Universitet. Et utroligt behageligt menneske. Han fortæller bl.a. om sine mange rejser/flytninger over Atlanten. Der er megen dybde i hans måde at fortælle på. Man bliver fuldstændig ført med. Selvom det ikke er et eventyr, så får han lytterne til at føle det sådan.

Han siger bl.a.: "At når vi flytter bestemmer vi selv, hvad vi vil have med både fysisk og psykisk - og sådan er det også i livet. Livet er en rejse!" (lidt stof til eftertanke).

Han slutter af med et stykke musik som han selv har valgt: Dworzak 2. satsen "Den Nye Verden",  Det var utroligt smukt.

Efter en kort pause er det Stigs tur til at indtage den lille scene.

Stig, du har nu lavet en ny cd, en dansk cd. " Narj... jeg fortolker den 'kun'  ", fortæller Stig.

Ja' for sagen er jo' faktisk den, at cd'en er skrevet af to kvinder! fortsætter Søren Dahl. Jeps!

 

Stig vil faktisk gå så langt som til at sige at dette er beviset på "AT KVINDER FORSTÅR MÆND BEDRE END MÆND FORSTÅR KVINDER" - Ja' han vil ligefrem gå så langt som til at sige at: " KVINDER FORSTÅR MÆND BEDRE END MÆND FORSTÅR MÆND!

He'he to mand overfor hinanden, i et interview OM kvinder. Det bliver til lidt 'mandehørm' som man siger.

Jamen.... MANDEN på cd'en siger det jo' som det er! "Hold Dog K...." - "Må Jeg Få Lidt Ro"  -  "Jeg Har Brug For Lidt Mandehørm og Benzin...." osv.

Det må du lytte til på SØNDAG den 16. SEPTEMBER 2007 kl. 10.00

i Café Hack på Danmarks Radio p4

http://podcast.dr.dk/p4/rssfeed/hack.xml

Stigs nye cd "Sange Til Hende", bliver sat i anlægget og derfra spilles nu nummeret "Laser og Pjalter" til stor morskab og fnisen fra gæsterne. Der var vist mange, som kunne nikke genkendende til den lille historie, om at kvinden aldrig har noget tøj at ta' på!

Det er jo' både leg og alvor siger Stig;-) Hver og een sang er jo' små egenagter, man kommer henover calypso - viser - funk - ja' selv tango!

Stig fortæller, at han faktisk er tilbage til sine 'pop-rødder', med den nye cd. Som han siger: "Mman kan vel egentlig godt kalde den for en pop-plade". Den har nogle vildt skønne tekster. Stig vil ligefrem kalde det for digte sat til musik. Hun (Pernille) hader mig når jeg siger det. Men teksterne balancerer så flot mellem det banale og det geniale.

OK! Ja' jeg indrømmer det - 99% af køberne til denne cd, vil nok være kvinder! Men jeg håber, at de efter en fem gennemlytninger, vil sige til manden derhjemme: "Hør lige her skat..." - "Hvorfor er du ikke sådan (som ham) (så forstående)...."

Et par af musikerne fra pladen, Troels Skovgaard (guitar) og Esben Duus (trommer) er her også og de vil sammen med Søren Dahl akk. Stig, i den meget smukke sang "Græd Lille Engel". Der er stille i caféen, folk lytter til teksten - man kan ikke lade være! Den er så dejlig;-)

 

 

 

Mon du kan fornemme sangen - herigennem disse dejlige billeder?

Jo' den er go' nok ikk'?

Endnu en smuk promovering af "Sange Til Hende". Det var suverænt.

Tusinde TAK for en dejlig dag,