Stig Rossen & Sarah Pacheco m.fl.

Nytårskoncert i Hvidovre Medborgerhus

 

 

1. afdeling:

 
"Radetsky March"
  -  Strauss
 
"2. sats - Trompetkoncert"
- J. Haydn
 
"Vær Velkommen" FÆLLESSANG
- A.P. Berggreen
 
"1. sats - Klarinet Koncert"
- Mozart
 
"Farinellis Entré"
- Reesen
 
"Sommer I Tyrol" Potpourri
- Benatzky
 
"Somewhere Over The Rainbow"
- H. Arlan
 
"The Praier"
- David Foster
 
"Jernbane Damp Galop"
- H.C. Lumbye
 

2. afdeling

 

"It Takes Two"
- In To The Woods

 

"Gigants In The Sky"
- In To The Woods

 

"Last Midnight"
- In To The Woods

 

"Glædeligt Nytår"
- H.C. Lumbye

 

"One Day I Fly Away"
- Joe Sample

 

"Your Song"
- Elton John

 

"Come What May"
- Craig Armstrong
 
"Gold"
- F. Wildhorn
 
"Anthem"
- Uleveus/Andersson
 
"Thank You For The Music"
- Uleveus/Andersson

Ekstranumre:

 

"Time To Say Goodbye"
- F. Satori
 
"Champagne Galop"
- H.C. Lumbye

 

 
 
Besøg Stig Rossen's hjemmeside:
http://www.stigrossen.dk
 
 
Besøg Sarah Pacheco's hjemmeside:
http://sarahpacheco.com/

 

 

Her får du lige teksten til
"Thank You For The Music"
 

I'm nothing special, in fact I'm a bit of a bore
If I tell a joke, you've probably heard it before
But I have a talent, a wonderful thing
'Cause everyone listens when I start to sing
I'm so grateful and proud
All I want is to sing it out loud

So I say
Thank you for the music, the songs I'm singing
Thanks for all the joy they're bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a song or a dance what are we?
So I say thank you for the music
For giving it to me

Mother says I was a dancer before I could walk
(M'M)She says I began to sing long before I could talk
And I've often wondered, how did it all start
Who found out that nothing can capture a heart
Like a melody can
Well, whoever it was, I'm a fan

So I say
Thank you for the music, the songs I'm singing
Thanks for all the joy they're bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a song or a dance what are we?
So I say thank you for the music
For giving it to me

I've been so lucky, I am the girl with golden hair
I wanna sing it out to everybody
What a joy, what a life, what a chance!

Thank you for the music, the songs I'm singing
Thanks for all the joy they're bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a song or a dance what are we?
So I say thank you for the music
For giving it to me

 
 

 

 

Nytårskoncert i Hvidovre Medborgerhus er en årlig tradition, med en altid fyldt medborgersal.

 

3. januar 2008

Så fik vi skudt "Det nye År" godt i gang, med en festlig nytårskoncert i Hvidovre Medborgerhus. Koncerten skulle starte kl. 19.30, men allerede fra kl. 18.30 var arr. - Hvidovre Avis, Hvidovre Musikskole og Hvidovre Musikråd, vært ved et glas champagne og et stykke kransekage. Så da vi ankom efter vores  l a a a n g e... køretur på 9 km :-D .... var publikum allerede mødt talstærkt op og stod og hyggede sig, forud for koncerten.

 

En festlig pyntet sal bød os velkommen og publikums stemmer summede stille i lokalet. Forventningerne var ikke til at tage fejl af. Man glædede sig meget til at høre - "Det gamle Bysbarn" Stig Rossen ;-)  Stig er jo' er godt nok født på Glostrup Hospital, men det var her i Hvidovre han boede, indtil han var 10 år gammel.

I salen kunne man også høre stoltheden, hos forældre, som glædede sig til at skulle høre deres barn, synge eller spille, for en fyldt medborgersal - "Og SÅ er det SAMMEN med Stig Rossen - er det ikke fantastisk" hørte man en mor fortælle sin 'nabo'.

Aftenens konferencier bød festligt velkommen og ønskede os alle en festlig og fornøjelig aften. Dirigent Bjørn Hyrup og hans 16 mands store Gallaorkester stod for akkompagnementet. De indledte festligt med "Radetsky March" og publikum klappede takstfast til - mon ikk' der er nogen, der kender til Nytårskoncerten fra Salzburg?.

Herefter var det tid til, at et af musikskolens talenter Toke skulle vise, hvad han kan på sin trompet. Han spillede "2. sats - Trompetkoncert", det lød så smukt.

"Vær Velkommen Herrens År" - var aftenens fællessang alle sang med på nytårssangen, det bedste de havde lært. Den var jo' i skøn frisk erindring. Det var jo' kun sådan ca. 44 timer siden vi alle sang den sidst, da vi skålede Godt Nytår ;-)

Anders fra musikskolen skulle nu spille klarinet for os. Nu gjaldt det "1. sats - Klarinet Koncert" - 'En vaskeægte Mozart'.

Og NU var det Stigs tur til at entrere scenen. Han sang først, og meget smukt "Farinellis Entré" og lige efter et rigtig ørehænger potpourri fra "Sommer I Tyrol". Det er altså helt vildt, hvad Stigs stemme formår. Han plejer ellers altid at sige, at han ikke er operasanger, men her mønstre han altså operettegenren til topkarakter. Hold op det lød altså rigtig godt.

Der var ingen tvivl om, at Stig havde glædet sig meget - rigtigt meget - til at præsentere den smukke og dygtige canadiske sangerinde Sarah Pacheco for os. Og det kan man virkelig godt forstå, når man hører hendes smukke stemme. Sarah sang "Somewhere Over The Rainbow", så de små hår rejste sig på armene.

En duet eller to... den er go' ;-) Stig havde valgt "The Praier" som Sarah og Stigs første duet. Den håber jeg de vil synge igen en anden gang. Den var utrolig smuk. Og ved I hvad? Stig har for første gang nogen sinde fundet en kvinde som kan holde slut tonen LIGE så LÆNGE som han selv.... sådan !

1. afdeling sluttede af med "Jernebane Damp Galop", med trut og dyt og hele molevitten.

Efter en pause på en 15 min.'s tid, sad alle klar - meget forventningsfulde - for hvad var der mon mere, af smukke og festlige indslag. 2. afdeling blev indledt af talenter fra musikskolen. De gav fine 'smagsprøver' på deres kommende musical "In To The Woods". Det var "De Fire Fra Showteam", Sarah Garde, Martin Bentø, Morgen Carstensen og Katrine Villund. De har præmiere på deres musical til april.

Endnu et festligt indslag - jo' ham H.C. Lumbye kunne vist godt kunne lide nytår. I hvert fald er han da repræsenteret, ved ikke færre end tre sange ved aftenens nytårskoncert.  "Glædeligt Nytår" var aftenens anden H.C.L. sang.

Sarah Pacheco var atter klar på scenen og hendes næste sang var "One Day I Fly Away" - ja' den passede ualmindeligt godt til hende, denne aften. For faktisk forholdt det sig således, at hendes rejse til Danmark var blevet meget forsinket, så meget at det hun dagen før aftenens koncert her, nærmest kun lige var landet et par timer før de første prøver. Så det var noget af en hektisk start, må man sige. Men dette kunne man bestemt ikke mærke på den kønne sangerinde. Hun var FANTASTISK - HENRIVENDE.... Du skal glæde dig, til du en dag ser og hører hende.

Stig introducerede næste sang med at fortælle om filmen "Moulin Rouge" - "Your Song" af Elton John, i en lidt anderledes version, end den man kender. Igen mærker man straks Stigs unikke skuespil evner - de kom til udtryk, f.eks. i en sang som her. Synes man kan fornemme, at Stig 'Er i Filmen" undervejs. I øvrigt en meget anbefalelsesværdi film.

Sarah Pacheco og Stig Rossens anden duet er også fra denne film. Det er den helt vildt smukke og meget dejlige "Come What May" - Det ledte straks tankerne hen på Stigs allerbedste koncert nogensinde (det mere vi....) "Live fra Tivoli" i foråret 2004 (vil du læse om den koncert så klik HER). What a duet.....  hvor var det smukt og hvor lød det fantastisk.

Sarah skulle nu synge "Gold" og lige efter var det den altid smukke og meget varme fædrelandssang "Anthem" - uh'... hvis ikke en lille tåre triller, så tror jeg i hvert fald ikke at nogen kan sige sig fri fra at få gåsehud. Jeg har aldrig hørt nogen synge denne sang smukkere end Stig gør det. Og jeg ved at flere har givet mig ret (en sød tanke flyver lige til Ballerup).

"Thank You For The Music" - det må vist være den perfekte og unikke afslutningssang - atter stiller Stig sig klar i 'Old Man Position' - he'he'... den er sjov. Stig som gammel - meget gammel sanger, indleder med ordene "I'm nothing special, in fact Im a bit of a bore. If I tell a joke, youve probably heard it before...." Sarah slutter sig til og undervejs er alle aftenens sangtalenter også med til denne festlige afslutning.

Så var det tid for blomsteruddeling - flotte buketter fik alle solister og dirigent Bjørn Hyrup.

Publikum stod op og klappede, man ønskede ekstranummer.... naturligvis gjorde man det. Det var en herlig koncertaften.

 

Stig og Sarah gav os til sidst her, aftens allersmukkeste duet. De kunne overgå sig selv, fra aftenens tidligere duetter. Det var ikke til at fatte. Men med "Time To Say Goodbye" gjorde de det umulige - jamen om man fatter, at man både kan synge smukt og så på et sprog som igen af dem anvender som talesprog? -

Det er simpelthen for vildt. Det var så smukt så smukt og en helt igennem vidunderlig sang.

 

Og som allersidste nummer fik vi ... jeps... du har sikkert gættet rigtigt....  "Champagne Galop" af H.C. Lumbye....

Sikke et herligt sammensat repertoire - Flot arrangement - En festlig aften. På en usigelig kold januardag.

 

I kan tro vi GLÆDER OS HELT VILDT, til endnu mere nytårskoncert - Årets Nytårskoncert, i Ballerup Super Arena.

Tusinde TAK for en herlig start på året, siger vi og ønsker alle

ET RIGTIGT GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR