Som sædvanlig var der en 'kilometer' lang autograf kø. Det er beundringsværdigt, at Stig altid tålmodigt imødekommer og giver sig tid til alle sine fans.

******

Før koncerten skrev vi, her på siden:

Start Året perfekt med en Stig Rossen Nytårskoncert, det gør vi.....

 

Billetter købes på www.billetnet.dk

eller telefon 70 15 65 65.

Ballerup Super Arena skriver:

Sidste års skønne succesoplevelse er svær at følge op, men mon ikke at de fire folkekære kunstnere kan løfte arven på betryggende vis - især med Stig Rossen og den unge Simone som gengangere! Og med to andre store kapaciteter som Louise Fribo og Jesper Lundgård må det kunstneriske niveau siges at være godt musikalsk sikret.

Der er mulighed for at bestille en overdådig middag hos restaurant Food Arena på tlf. 44 77 60 10. Husk at bestille hurtigst muligt, da der er et begrænset antal pladser.

Dørene åbnes kl. 19.00

Ved grupper af kørestolsbrugere: kontakt venligst Ballerup Super Arena på telefon 70 23 70 60.

Kilde: www.ballerupsuperarena.dk

 

 

 

Stig Rossen

Nytårskoncert i Ballerup Super Arena

7. januar 2007

What a wonderful feeling...

Året startede perfekt - En Stig-koncert, som fik alle til at vrikke med på stolesæderne.

Det var en 'knaldhamrende' god start på året.

Endelig blev det den 7. januar 2007. Vi havde glædet os meget, til vi skulle til årets første Stig-koncert.

Der var egentligt lagt op til en Gallakoncert, fra Ballerup Super Arenas side, men det blev siden hen ændret til at blive en Nytårskoncert.

Men det gjorde det bestemt ikke mindre festligt - det er vi sikre på. Den røde løber var skam rullet ud.

 

Se bare her - Et forrygende lysshow var med til at festlig gøre en rigtig nytårskoncert. Der var gang i den fra første strofe.

 

 

Vi fik også fornøjelsen af, at opleve Stig som 'korpige' - Det har vi godt nok set en gang før, men det understreger blot (synes vi), at der skam ikke noget han er for fin til. Koret havde lige brug for en mand;-)

Korpigerne Christina og Susanne, var ikke 'The Ladys in Red' i aften. Men var i smukke, festlige kjoler.

 

"The Ugly Duckling" var som sædvanlig et herligt indslag. Stig giver denne sang et EVENTYRLIGT præg. Her kommer skuespilleren Stig lige ind over. Ja' der var faktisk hele tre sange som fik glæde af Stigs skuespilkunst. Udover fortolkning af "The Ugly Duckling", som Stig gør perfekt, kunne han også  bruge sine evner som Phantom i  "Titelsangen"  fra Phantom of The Opera med Louise Fribo &   i "Think Of Me" som Raul  i duet med Simone..

 

"Thank You For The Music" - I'm not specieal.... hi' hi'... Hvor Stig kryber sammen og ryster i stemmen som en 'olding'. Det til stor morskab for hele salen som kan rumme hele 3400 publikummer.

 

 

I'm The Girl With Golden Hair... Sang Simone, Hun var synligt sine kollegaers 'lille' darling på scenen. Det var også første gang vi hørte hende præsenteret som Simone EGERIIS. Ja' man er ikke 'bare' lille Simone længere.

 

Vi sad en hel del på 1.række, som kender hinanden fra andre Stig-koncerter og det var hyggeligt at hilse på dem alle og ønske Godt Nytår. Vi var alle enige. Det var en forrygende koncert.

Det var også ved denne koncert at vi kunne opleve Stig og alle de andre på STORSKÆRME.

Skåååål....

og Rigtigt Godt Nytår til alle.

Stig kunne allerede oplyse, at DE kommer igen til næste år.

Rigtigt Godt Nytår til alle ønskes I af

 

Til Toppen