Stig er FANTASTISK i sin rolle som den rige kaffeplantageejer La Rebelliere i KÆRLIGHEDENS FARVE. Stig leverer her en super skuespilpræstation - rigtigt dejligt at se SKUESPILLEREN Stig Rossen.

Vi havde to skønne teateroplevelser på Odense Teater. Vi nød virkelig denne smukke forestilling - og en Stig, som fik lov at vise sin fantastiske skuespilkunst for publikum.

Der var ingen tvivl i vores sind. Vi ville opleve forestillingen i begyndelsen og slutningen af opsætningen og det må man sige giver nogle utroligt gode vinkler, at se forestillingen på.

Håber at få endnu flere af sådanne fabelagtige skuespiloplevelser med Stig.
Kærlighedens Farve er en dejlig fortolkning af H.C. Andersens "Mulatten" - Den kunne ikke sælge billetter i sin tid på Det Kgl. Teater, men her på Odense Teater - med Sebastians musik, går det jo' helt forrygende.

Det er da fordi Stig er med ikk?

Kasper Wilton, Rolf Dorset, Christian Baltzer.... - STIG, Herborg Kråkevik, Mads Knarreborg, Natali Vallespir Sand, - Ja' ALLE involverede har gjort et fantastisk stykke arbejde, for at vi kan få en kanon teateroplevelse - hjerteligt TAK, siger vi.
Kan varmt anbefales.

 

 

Det smukke Odense Teater:

SKRIVEBORD

Reklamen for Kærlighedens Farve:

Iscenesættelse:
Kasper Wilton

Scenografi:
Jesper Corneliussen

Kapelmester:
Christian Baltzer

Koreografi:
Zitta de Fries

Medvirkende:
Stig Rossen
Mads Knarreborg
Herborg Kråkevik
Natali Vallespir Sand
Claus Riis Østergaard
Eddie Karnil
Arne Lundemann
Søren Ulrichs

www.odenseteater.dk