Set & Sket

 

 

Stig bliver interviewet af Lone Kühlmann:

Klokken var ikke mange minutter over 15.00 før Stig og Lone - lørdag eftermiddag, indtog hver sin stol, på drejefod .

Stig fortæller at han faktisk slet ikke er jyde, selvom han tit og ofte bliver omtalt som "Sangeren fra Kolding", "Grandprixsangeren fra Kolding", "Ham den småfede fra Jylland".... nææh'...! Stig fortsætter med at fortælle, at han faktisk er født på  KAS Glostrup ;-)  -  Han opvoksede i Hvidovre og da han var 10 år flyttede familien til Kolding. Det var også her han i mange år var med i Kolding Festspil, hvor han gennem årene spillede mange kendte hovedroller. Det lagde jo' lige som kimen til den karriere han i dag har.

Interviewet som varede lige knap en time, kom godt omkring Stig, hans virke og hans færden. Der blev bl.a. talt ganske kort om hans første ægteskab med Yvonne, om hans datter Josephine af første ægteskab. Hans nuværende hustru, deres stærke kærlighed til hinanden, om deres frugt af kærligheden - sønnen Lucas på 4½ år.

Stig fortalte om alle de mange gange han har spillet hovedrollen som Jean Valjean i stormusicalen Les Miserables. Om hvordan han egentlig fik rollen, før han var færdiguddannet. Og om hans 750. forestilling, hvor han siddende på en amunitionskasse, sidder og falder i søvn - foran et betalende publikum!

Vi kom med 'en tur' til Himalaya - hvor Stig, som bekendt efter et positivt 'spark' fra Nina, endelig tog den længe ønskede tur rundt om Annapornabjerget.  Det var en helt ny og positiv Stig som vendte hjem fra denne 'indre rejse'. Han har efterfølgende spillet hovedrollen som Jean Valjean med stor glæde.

Stig har ikke haft en dårlig dag siden 1996 - definitionen på en god dag vælger man selv. Stig vælger at se på det, på den måde, at hvis han føler at han hver dag gør en forskel - ved at være nærværende i forhold til et andet menneske, så har det ikke været en dårlig dag.

Du kan læse mere om Stigs foredrag ved at klikke  HER

Du kan læse om Stigs formidable bog HER

                                                                                     Til toppen