Koncert med Stig Rossen

og Simone Egeriis

"Kolding Cartoon Festival"

 

Stig og Simone er en af de mest spændende konstellationer på den danske musikscene.

Under Kolding Cartoon Festival giver makkerparret en af de sjældne fælleskoncerter - og naturligvis er der tegnefilmmusik på repertoiret.

Stig Rossen

Simone

Stig Rossen siger:
"Jeg glæder mig altid til at komme 'hjem' til Kolding, enten for at optræde eller for at besøge familie og venner. Og i forbindelse med Kolding Cartoon Festival kan jeg så kombinere det med chancen for at synge sammen med Simone. Vi har sunget sammen ved flere lejligheder, og jeg bliver stadig lige imponeret over Simones unikke talent. Hun bliver bare bedre og bedre.
Jeg glæder mig til at se Jer alle på Akseltorv den 1. juni kl. 19".

Simone siger:
"Jeg glæder mig så meget til at komme til Kolding den 1. juni. Jeg var jo på besøg for 1 år siden - og der så jeg, hvor meget folk i Kolding kunne feste. Den gang var det på Mosevej. Denne gang bliver det inde i midtbyen på Axeltorv sammen med Stig, som jo er på "hjemmebane". Så mon ikke vi kan få lavet en magisk tegnefilmsmusik-fest ud af det? Vi ses"

Mød op til en fortryllende aften, hvor to generationer tolker sange fra eventyr og musicals på Akseltorv i Kolding.

Kilde: www.kolding.dk

Efter Cartoon Koncerten skrev Stig og Simone autografer i Stereo Studio. Og som I kan se, var der kilometer lang kø.

Sulten havde sneget sig ind. Så vi måtte da lige have et stk. pizza, før vi drog af sted på hjemturen.

 
Der stod på et skilt
"Pizza Slice" kr. 20,-

Nåh' jamen det lød, da meget tilforladeligt. Så vi gik ind og bestilte et stykke hver.

MEN er du da vimmer - det var jo' et KÆMPE stykke - Se lige her.....

.

Vi kunne simpelthen ikke spise op. Det fortæller da lidt om, hvor stort og tykt dette stk.pizza var.

Men nøøj' den var lækker.

 

Minna - Susannes datter, guffer i sig.

 

 
 
Susanne mente også lige, at hendes foto af Mette, der her lidt kikset, kæmper med et stykke  mega size pizza, skulle med på siden...
 
 
Hi Hi....
 
Fredag den 1. juni 2007 kl. 19.00
 
Akseltorv - Kolding
 

"Sikken dog en dejlig dag...."

Kendte ord fra en dansk sang. Men disse ord, var lige præcis, hvad der kunne beskrive, vores, fredag den 1. juni 2007.

ALT var ellers gået skævt hele dagen. Planen havde hele tiden været, at Nanna og jeg skulle til Kolding, kombineret med en indkøbstur til Tyskland. Vi havde en del gøremål forinden. Alt var under kontrol. Men så var det  l i g e  vi blev opmærksom på, at vores pas skulle være klar. For der er skarp kontrol ved grænseovergangen, grundet G8 topmødet. Mit pas var udløbet, men kunne jo' som jeg vidste, så let som ingen ting forlænges, for en måned. Men problemet var, at side 5 i passet som skal bruges til dette stempel, var brugt til andet formål. Så den eneste løsning var et midlertidigt pas. Ny formular, fotografering mv. alt var nu i orden. Det tog bare en hulens bunke uberegnet tid. Så hjem til Nanna for at hente hendes pas. Som skulle ligge  l i g e  'dér' i skuffen. Men det gjorde det altså ikke. Vi var ved at være godt trætte. Jeg trak skuffen ud og sagde: "Har du kigget rigtigt efter" - og ups' der lå passet "På Sin Plads" som Nanna var overbevist om. Ih' altså - jo' der var mange kæppe i hjulet.

På vej ud af motorvejen var trafikken godt pakket. Vi sneglede os af sted med 20 km i timen - vi kiggede på hinanden og spurgte i kor "Skal Vi Vende Om"? - som sagt så gjort.

Men !  Der var jo stadig en friluftskoncert i Kolding . Michael var på job, så han kunne ikke nå at komme med. Så jeg var klar til at tage toget - Inden fik jeg lige ringet til Susanne, som havde vist stor interesse for koncerten. Susanne havde også haft en besynderlig dag. Jeg spurgte "Hva' så? - Er du frisk?" - Det var hun. Hun trængte også til lidt 'luftforandring'.Alle tiders, nu var det bare om at få det hele til at passe sammen. Vi regnede ud, at vi kunne mødes lidt over fem på Korsør st. Men igen igen... forhindringer på vores vej. Toget var forsinket - Susanne og Minna (hendes datter), mødte adskillige langsomt kørende køretøjer.

INTET skulle forhindre os i at komme til Kolding og høre Stig og Simone synge Disney.Vi holdt fast .

GPS'en blev nøje fulgt - 18.51, sagde den. Og koncerten skulle begynde kl. 19.00 - Jo' vi havde tid endnu. Vi skulle nok nå det! Og det var lige præcis, hvad vi gjorde. Aftenens solister, bysbarnet fra Kolding Stig Rossen og Simone blev netop præsenteret som vi var nået frem til scenen. F E D T....

 

Der var lidt småproblemer med lydanlægget, så pudsigt var det, at da Stig synger "Nu Er Jeg Her, Hvor Jeg Gerne Vil Vær' .. " - Der kom lyden igennem, som den skulle.

Stig var meget smilende og positiv i sin udstråling. Ingen tvivl. Han kunne jo' lide at være hjemme i Kolding.

   

Vi fik både solosang fra, hver af de to solister, men også fremragende duetter. Deres stemmer klæder hinanden så godt.

Simone fortalte bl.a. om, dengang da hun og Stig stod, sådan som her, ved siden af hinanden i Falkoner Salen.

"Det Var Et Af De Aller Største Øjeblikke I Mit Liv"

Vi husker det så tydeligt. Den, dengang lille Simone, blev meget rørt. Det var en stor dag. Med garanti også for Stig, som fik æren af at overrække Simone Guldpladen.

Stig roser også Simone i høje og meget velfortjente toner, hver eneste gang han ser sit snit til det. Et unik talent.

 

Man er ikke i tvivl om, at Simone mener, hvert et ord. Og forstår hende så godt. Vi vil meget gerne se og høre dem endnu mere, på scenerne sammen. En fantastisk sang-duo. Hvad med en CD, med Stig Rossen & Simone?.

 

Der var rigtigt mange børn tilstede ved aftens koncert. De blev meget interesseret i scenen og Stig vender sig mod dem og siger: "Vi Har Vist Fået Kæmpe Børnekor På I Dag"   

 

"Synger I med?" Og de råbte alle tilbage: "JAaaaah...."

 

Vi synes godt nok, de med tiden, trængte sig lige lovligt tæt på. Der var ikke meget albuerum tilbage. Børnene var næsten oppe at træde i Simones fine lange kjole. Flere publikummer forsøgte at pege sig frem til, at børnene gik ned fra scenen, eller satte sig ved scenekanten. Det var der heldigvis andre, som også lagde mærke til og scenen blev stille og roligt gjort ryddelig igen.

Ekstranummeret var den smukke duet fra "Skønheden Og Udyret", hvor Stig og Simone står og taler om "Hvem Der Skal Være Hvem"... thi' hi'. Stig vinder hver gang ! Se selv på billeder her.

 

Yndigt par ikk' sandt?

 

Det var en SUPER SKØN aften og en DEJLIG afslutning på en ellers noget forvirret dag - for os alle.  Perfekt, at vi nåede frem og kunne nyde, denne allerførste sommerdags aften, i solskinsvejr, på Axeltorv i Kolding. En afstand på 225 km er intet at regne, for sådan en god aften. Der skal mere til, for at stoppe os.

Hjerteligt TAK til disse to pragtfulde mennesker.

             

  Til Toppen af Stig Rossen i Kolding