Stig Rossen - Julekoncert DVD-optagelse
 
 

Olinerne anbefaler:

Hvis du klikker HER, kan du også læse Laura Nielsens skønne reportage fra denne dejlige dag.

 

 

 

"En Rose Så Jeg Skyde"

Se dét blev titlen, på det pragtfulde nye album og DVD'en, som blev optaget denne dejlige

"Juledag i Marts" 2010

№ 1

Det Kimer Nu Til Julefest

№ 2

Nu Tændes Tusind Julelys

3

Mary’s Boy Child

4

Du Løfter Mig

5

A Winter’s Tale

6

Jule-medley

7

En Rose Så Jeg Skyde

8

Børn og Voksne i Kærlig Krans

9

White Christmas

№ 10

Glade Jul

№ 11

Ave Maria

№ 12

Den Lille By Hed Bethlehem

№ 13

En Stjerne Skinner i Nat

№ 14

I Krybben i Stalden

№ 15

Når Du Ser Et Stjerneskud
EKSTRA-MATERIALE (My American X-mas)

№ 16

Winter Wonderland

№ 17

O Holy Night

№ 18

Please Come Home For X-mas

№ 19

Joy To The World

 

 

 

          22. marts 2010

DR Byen

Koncerthuset - Studie 4

 

 

"Så blev det sørme JUL i marts"

 

 

 

"NU ER DET JUL IGEN… eller VIL DU OPLEVE EN JULEKONCERT I MARTS MÅNED"? Sådan lød overskriften i en mail, som rigtig mange Stig Rossen fans modtog fra Aarhus-Banden, små to uger før, denne skønne "Juledag i Marts" - Der var i studie 4 beregnet plads til ca. 60 siddende publikummer.

Man siger godt nok, at "Julen varer lige til påske" - Og det var da også lige før, at det passede i 2010 :-)

 

Forventningsfulde stod vi foran koncerthuset og talte med vores venner og bekendte samt de andre Stig Rossen fans som ventede på at blive lukket indenfor.

Vi skulle være der kl. 15.30 - Dørene ville blive lukket kl. 15.45. Og vær' blot sikker på, at vi alle var der i god tid :-)

 

Det var som som altid, super hyggeligt at være sammen med gode venner!

 

Selve koncertoptagelsesdagen bestod af, ikke mindre end to ens julekoncerter, som efter planen skulle de finde sted kl. 16.00 og kl. 20.00.... ju' bi':-)

 

Det er helt normalt, at man optager to på hinanden følgende koncerter, så man derved har to shows at 'tagge' fra.

Sådan var det også dengang i Tivoli, da Stig leverede og optog hans livs bedste koncert (synes vi) - "Live Fra Tivoli" i 2004. Denne DVD (+ 2 CD'er) er stadig meget hot i mange hjem og den kan bl.a. købes i Stigs egen shop - "StigRossenShop.dk"

 

Koncertsalen var smukt julepyntet og selvom man lige havde stået udenfor i det dejlige forårsvejr, så var det som om man blev fortryllet - Wupti! - Så var man i "Juleland" :-)

 

 

Det var slet ikke spor svært at finde julestemningen frem - Den kom helt af sig selv, for der var så meget julehygge overalt i salen. Der var juletræer, som var smukt pyntet med designer julepynt, julehyggelig belysning og Stig, "Thomas og Jaque'et" var også super flotte og ret "julede" - Nøj ... Det hér ville med garanti blive en GOD aften - Vi var overhovedet ikke i tvivl.

Alt andet blev lukket ude - For "NU Skulle Vi Rigtig Jule" - Ja' Vi Skulle Så!

 

Inden julekoncerten kunne tage sin begyndelse, blev vi alle instrueret i, hvorledes det hele ville komme til at foregå og hvad vi skulle og ikke skulle gøre.

Det havde meget med kameraføringen at gøre. I den ene koncert ville  man tage mange closeups og i den anden koncert ville der f.eks. blive filmet på større afstand.

 

Her sidder Julie & Nanna og venter spændte og forventningsfulde. De glædede sig også helt vildt meget, til aftenens julekoncerter -

Og så Æ'lsker .. begge to julen og julekoncerterne som hører med ;-)

 

 

Søde venner, Lone (som har sunget duet med Stig, i Maribo - indtil flere gange) og Susanne havde taget turen fra Maribo og var også helt vildt spændte på, denne skønne "Juledag i Marts" - De var travlt optaget af en en lille hygge-snak;-)

- da jeg lige rakte armen frem og tog dette billede.

 

 

Vores andre søde venner Dennis & Dorthe var naturligvis også helt vildt spændte og glædede sig rigtig meget til endnu en koncertoptagelse med Stig -

"Kendte ansigter fra Tivoli optagelsen" (Anthem) ;-)

 

 

 

Stig og Capello - Mr. Thomas Jaqué  får lige styr på de sidste detaljer.

 

 

Se lige de smukt klædte mænd og kvinder

Som jo er Stigs julekor og orkester :-)

På billedet kan du fra venstre se,

Kalle Magnusson, Lars 'DK' Nielsen, Sanne Graulund, Trine Dansgaard, Flemming Lund, Jorn Lindorph, og Mads 'Bas' Enggaard.

 

 

 

Her kan du også se super trommeslageren - Tom 'tam-tam' Jensen.

Og Kalle retter lige på sin microport.

 

 

 

Og minsandten om der ikke lige kommer lidt flere orkestermedlemmer til syne. Her er det guitaristen Per Gade og så kan man lige skimte kapelmesteren over dem alle, Thomas Jaqué.

 

 

Så  er der blevet givet tegn til, at alt er som det skal være og julekoncert-optagelsen kan tage sin begyndelse - Ih' hvor har vi ventet spændt!

 

 

Tonerne var knapt slået an til "Det Kimer Nu Til Julefest", før det ene kamera drejede rundt og filmede Stig lige ind i ansigtet - Hold da op, det var closeup, så det ville noget! Ikke nok med at man som sanger skal koncentrere sig om at teksten og hvordan man tager sig ud, foran sit publikum. Men nu skulle Stig ligesom også, bevare denne koncentration og huske at smile og alt det der, med en kameralinse zoomet helt tæt ind på næsetippen :-D

 

Ih' hvor var det bare skønt at være til julekoncert igen :-)

Selvom man lige havde sluppet julen, dens glæder og alle julekoncerterne for tre måneder siden og det faktum, at der faktisk var lidt mere end 9 MÅNEDER til det ville blive jul igen - Så var julestemningen allerede kravlet ind under huden igen, som man siger. Nøj ... Hvor var det bare hyggeligt.

 

Stig var i hopla - I mellem de enkelte numre, var der lige nogle korte pauser, hvor Stig lige kunne snakke lidt med sit publikum. Og fornemme deres reaktion på koncerten.

Stig havde længe set frem til denne dag - og var naturligvis også meget spændt på, hvordan DVD'en ville blive modtaget derude. Det kan man bestemt godt forstå:-)

For selvom alle Stigs MANGE fans, ikke mener det vil give underskud, af nogen art, at udgive en "Julekoncert med alle de bedste numre, Stig har sunget ved sine julekoncerter, gennem de sidste 15 år" - og for os, LÆNGE ØNSKET DVD - Så, der er ikke noget at sige til, at det er med en vis spænding, at Stig har investeret i og søsat dette projekt! Vi er bare SÅ GLADE for, at DU ville optage din julekoncert på DVD, Stig!

 

Så er vi klar til næste sang i rækken af vidunderlige og meget velvalgte sange til netop denne DVD udgivelse :-)

Stig retter lige på tøjet - Og sminkøren pudrer og pudrer, Stigs blanke pande imellem de forskelle takes. Ja' man skal jo se ordentlig ud, når man nu skal udgives på DVD :-))

 

 

 

Med sig havde Stig det fænomenale gospelkor Unity -

Vi skal lige love for, at taget var ved at lette, da de sang sammen!

 

Hold da op! Hvor var det fedt! - Ja' sådan må man da godt sige, må man ikke?

Tror ikke der var ret mange der kunne sidde stille under deres numre.

- Der var god rytme og en fantastisk stemning.

Og det strålede ud af Stig, at også han er vild med gospel :-)

 

 

I pausen var det tid til at få lidt at spise og drikke. Og vi gik alle hen mod DR's kantine, hvor vi spiste os mætte i den gode mad fra buffeten. Vores lille "middagsselskab" var godt repræsenteret fra hele Danmark. Vi kom fra syd, vest og midt - Ballerup, Maribo, Aarhus og Glostrup.

 

"Vores allesammens Capello" - Thomas Jaqué, holder styr på tropperne.

Og Per Gade er "Med på Noderne" :-D

 

 

 

Og for at det ikke skal være løgn, så var Stig som lovet - Vært ved et lille traktement - MEN det var ikke et hvilket som helst traktement :-)

Stig havde nemlig skaffet ÆBLESKIVER i marts måned!

Hva' siger du så?

Vi var i hvert fald meget overraskede og det vakte stor glæde blandt de

60 koncertgæster. Der blev rigtig guffet af de herlige æwleskiver.

 

 

 

Da anden koncert var i kassen takkede Stig alle de fremmødte og han var rigtig godt tilfreds med  dagens forløb og så nu frem til at se det endelige resultat.

 

Og dét var han ikke ene om at gøre - Vi er vist RIGTIG MANGE der glæder os til en julekoncert DVD med Stig Rossen og alle jule yndlingssange.

 

Hvilket forsalget på "Stig Rossen Shop" vidner om :-)

Bestil DVD'en (+CD) direkte hos Stig og få den med posten på udgivelsesdagen - den 15. november 2010. Og så kan du bede om en lille hilsen og modtage et personligt signeret eksemplar af "En Rose Så Jeg Skyde"

Klik på linket ovenfor

 

 

Så var det blevet tid til at komme hjemad -

Det var blevet godt mørkt derude, men hva' det passede jo meget godt til,

at man lige havde været til JULEKONCERT :-)).

Vi siger alle hjerteligt TAK for en fantastisk, forrygende,

fremragende, festlig og fornøjelig aften :-))

 

Nu er der så kun tilbage at VENTE til det endelige resultat ligger klar.

 

- Bare det altså snart var jul - Kan ikke vente ....

 

De allerbedste JULEHILSNER og knus fra

 

 

HER kan du se det færdige resultat - Wow for et  SUPER FLOT cover :-))

Læs meget mere om DVD'en (+CD'ens) indhold på siden HER

 

 

*****