Stig Rossen gæster Meyerheim    (2008-03-25 Nu med video fra www.YouTube.com)

 
 

 

Har du lyst til at se billeder af gæsterne hos Meyerheim, gennem tiderne, så klik f.eks. på fotoet af Mr. Meyerheim ovre til højre.

Så kommer du til siden, hvor du skal vælge Video Showroom - ved at klikke på tv'et, til venstre i billedet.

Når du er 'landet' på Showroomsiden, vælger du "Talkshowet Meyerheim" ude til højre.

Du kan nu sidde og nyde en masse dejlige billeder.

Vi kan anbefale dig en lille "Rundtur" på Skandinavisk Filmkompagnis super flotte hjemmeside.

 

Onsdag den 23. januar 2008.

TV-optagelse med Stig Rossen, Anne Laxholm og Søren Østergaard, til talkshowet, Meyerheim.

SE PROGRAMMET PÅ TV2 CHARLIE TORSDAG DEN 21. FEBRUAR 2008 KL. 21.50

En herlig, men regnvåd onsdag, tog vi afsted til filmstudierne på Skandinavisk Filmkompagni. Vi glædede os meget, til at overvære tv-optagelsen til talkshowet Meyerheim, hvor Stig jo' netop var én af aftenens gæster.

Stig har før været gæst herinde og det er altid en fornøjelse at deltage som publikum.

Gæsterne til aftenens første optagelse var som tidligere nævnt Stig Rossen, Anne Laxholm og Søren Østergaard.

Den første gæst som indtog stolen hos Mr. Meyerheim var Søren. De fik en hyggelig snak om bl.a. Sørens tid med cirkus Nemo, hans lidenskab for gamle biler, en af  de absolutte favoritter er hans gamle citroen. Og så talte de om hans rolle som Benny i musicalen Olsen Banden.

 
Den næste gæst var Stig ;-)
Han blev spurgt til sin kommende USA turné. Stig fortalte, at der er planer om en koncertturné, på ikke færre end 40-50 koncerter. Det er jo' helt vildt fantastisk. Tænk sig, at vi her i lille Danmark har en verdensstjerne af guld, som nu skal gøre karriere "Over There". Michael spurgte meget ind til det kommende projekt og Stig svarede glad med en stemme som ikke kunne skjule, at han naturligvis er meget stolt og beæret over denne enestående chance.
Det er noget vi, min manager John Christoffersen og jeg har arbejdet på i fem år. Vi troede faktisk, at det var lige før "Den var Hjemme" allerede for et par år siden. Men mødet med den professionelle booker Meredith, var det der skulle til, før vi for alvor nåede til målet.
Faktisk er Stig den eneste dansker med bopæl i Danmark, som har fået denne enestående chance. Sådan! Det er helt vildt flot og det er så velfortjent. Stig og John fortjener det, om nogen. Der er brugt utrolig megen energi og kræfter på dette projekt. Hjertelig tillykke til jer.
 
Vi vil da også gerne fortælle jer, at Stig også denne gang, hos Meyerheim indtager scenen og synger en sang. Det er sangen "Tæl Til Ti" fra Stigs danske album "Sange Til Hende". Det lyder helt vildt godt med Bob Ricketts orkester.
 
Så var det tid til at byde Anne Laxholm velkommen i studiet. En flot dame med en smuk stil, må man sige. Nu skulle der naturligvis tales om dans. Anne har jo' danset hele livet og har sammen med sin mand Henrik Laxholm vundet utroligt mange medaljer rundt om i verden. Hun fortalte en sjov lille historie, om den gang hende og hendes mand skulle optræde for dronning Elisabeth - de boede jo i mange år i England. For at gøre deres entre perfekt, havde de bestilt en limousine af de helt vildt store og flotte. Men da bilen kom, var det ikke en af de helt store, men en mindre og ikke nok med det.... Den var møgbeskidt. Og her stod Anne og hendes mand Henrik i deres flotteste skrud og måtte  pænt stige ind, for de skulle jo' afsted ;-) På vejen til slottet var de dog i så god tid, så chaufføren spurgte pænt om de havde noget imod at han lige kørte forbi en vaskehal.... hihi... De blev lidt rystet over dette spørgsmål, men svarerede .. næh'... det kan vi vel godt. Så var bilen jo' også pæn ren når de kom frem ;-)
Så her sad de så i deres smukke tøj i en vaskehal, på vej til slottet....

I skal virkelig glæde jer til hele talkshowet Meyerheim. Der er herlige overraskelser i vente. Ikke mindst med vores alle sammens Stig :-)

I SKAL SE det og NYDE det ;-)

Vi kan kun sige GLÆD JER. Vi havde en skøn aften.

Se lige her... Denne video har vi fundet på www.youtube.com

Her kan du finde en masse forskellige videoer - kan varmt anbefales.