Nytårskoncert i Ringsted 2008

 

 
 

Aftenens program:

1. Afdeling:

“Ouverture - The Jungle Book”            
“Ouverturen til  Flagermusen” 
Tonica Orkestret
 
 
“Czardas - fra Flagermusen“
Winnie Barrett
 
 
”Lippen Schweigen"
Duet fra "Den Glade Enke"
Stig Rossen og Winnie Barrett
 
                          
”Rosen Aus Den Süden"    
Tonica Orkestret
                              
 
”Ave Maria”
Simone Egeriis
 
 
”Du Sollst Der Kaiser”
Winnie Barrett
 
 
”Anthem ” fra Chess
Stig Rossen
 
 
“Pomp And Circumstances”    
    Tonica Orkestret
 
 
PAUSE
 
 
2. Afdeling:
 
 
“Ouverture - The Jungle Book”            
Tonica Orkestret
 
 
“Colors Of The Wind”
Vindens Farver fra Pochahontas
Simone Egeriis
 
                                               
“Can You Feel The Love Tonight”
Stig Rossen & Simone Egeriis
 
“76 Tombones”
fra The Music Man
Tonica Orkestret
 
"Jesus Christ Superstar Medley"
Tonica Orkestret
 
 "This Is The Moment"
fra Jekyll & Hyde
Stig Rossen
 
”Time To Say Goodbye” 
  Stig Rossen & Winnie Barrett 
 
 
”Thank You For The Music”
Alle solister
 
                          
“Champagnegaloppen”
Tonica Orkestret og alle på scenen
 
 
EKSTRANUMMER
 
 
”Radetski March ”
Tonica Orkestret

                                           

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ringsted Kongrescenter     
indbyder til
Nytårskoncert 2008

med Tonica Symfoniorkester fra Helsingborg.

Solisterne er:  

Stig Rossen
Winnie Barret  &
  Simone Egeriis

 

 

Her kan du læse hvad Ringsted Kongrescenter skriver om koncerten:


Nytårskoncert 2008

Søndag 13. jan. kl. 15.30

 

 

 

 

Traditionen tro skal det nye år indledes med en festlig Nytårskoncert i Ringsted Kongrescenter.

Tonica Symfoniorkester fra Helsingborg er for 12. gang Nytårskoncertens orkester.

Stig Rossen er i 2008 Nytårskoncertens konferencier og han vil med sin charme og usædvanligt store stemme fører publikum gennem eftermiddagen, der blandt solisterne tæller operasangerinden Winnie Barrett og Simone.

Stig er kendt af alle i Danmark og har medvirket i en lang række store arrangementer, blandt andet Les Misérables, Jesus Christ Superstar, Chess, Copacabana. Derudover har han medvirket i et utal af musicals, og han har haft tv-roller i bl.a. den populære danske serie Rejseholdet.
Han favner bredt og har også lagt stemme til en del Disney soundtracks og lavet speak i Disney's "Lilo & Stitch".

Stig Rossen blev udnævnt til HCA ambassadør i 2005 i anledning af H.C. Andersens 200 års fødselsdag.
2005 var også året, hvor Stig Rossen blev hentet til USA af tv-netværket PBS, hvilket førte til TV-koncerter i USA og Canada, og i april gennemførte han sin første koncert turné i USA.

Winnie Barrett er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og er igen solist ved Nytårskoncerten i Ringsted Kongrescenter.
Hun har en lang række operaroller bag sag på bl.a. Den Jyske Opera og Den Nye Opera.
Winnie Barrett har optrådt som solist i udlandet, bl.a. Brasilien, Argentina, Norge, Sverige, Rusland og Kina.
 
Simone, kun 15 år gammel, fra Slagelse er for første gang solist ved Nytårskoncerten.
Efter at hun vandt "Scenen er din" har hun fået en professionel karriere og har indtil i dag udgivet 3 CD’er. Den seneste blev udgivet i 2006 og med titlen "Dreams do come true".

Læs mere om Tonica, Stig Rossen og Simone

 

 

 Nytårskoncert i Ringsted - Søndag den 13. januar 2008

med Stig Rossen, Simone Egeriis og Winnie Barrett.

 

 

En hyggelig søndag eftermiddag, gik turen lidt syd-vest-på, til Ringsted.

Ringsted Kongrescenter dannede rammerne om eftermiddagens nytårskoncert i Ringsted.

 

 

Aftenens suveræne konferencier var Stig Rossen i en helt ny og spændene rolle, MED "Slaske... r... frakke" - i kjole og hvidt, for en meget sjælden gangs skyld.

Men Stig var skam samtidig en af aftenens solister. Så vi så ham herligt meget på scenen, både for på smukkeste vis at præsentere og sammenbinde programmet og også for at synge/synge med på seks sange.

Dirigent var Mats Paulson.

Det allerførste nummer vores søde konferencier skulle præsentere, var "Ouverturen til Flagermusen" som Tonica Orkestret fra Helsingborg spillede. Herefter var det Winnie Barretts tur "Czardas fra Flagermusen" var hendes første sang.

"Champagnepolka" med Tonica Orkestret fulgte herefter.

 

Nu var det tid til, at STIG skulle synge. Han præsenterede sin med solist Winnie Barrett og fortalte lidt om sine yngre dage i Kolding, hvor han jo' spillede mange festspil bl.a. Den glade Enke, hvorfra den næste duet kommer "Lippen Schweigen" på dansk hedder den "Enkevalsen".

 

Stig 'drømte' sig måske tilbage til den gang han spillede forestillingen. Han begyndte i hvert fald at danse wals med Winnie, til publikums store begejstring.

Tonica Orkestret spillede bagefter "Rosen Aus Den Süden"

 

Og nu kan det lige være vi var spændte. For Stig præsenterede nu, aftenens anden kvindelige solist, som han var meget stolt af at arbejde sammen med - et enestående talent - Simone. Hun skulle synge intet mindre end "Ave Maria". Den er godt nok svær! Vi ved at Trine Gadeberg mestrer denne sang til 'UG med krys og slange'. Men at søde 'lille' Simone ville synge denne svære sang for os i aften var vi meget spændte på. Hold op hvor var det smukt. Det var ikke fordi orkestret spilledes særligt højt - tværtimod - Det var meget svagt. Så Simone har sikkert haft endnu sværere ved at synge den, når ikke melodien rigtigt hørtes. Det var så utroligt smukt og rørte een dybt.

Winnie Barrett er en dygtig operasangerinde og hendes næste sang var "Du Sollst Der Kaiser".

Som noget helt nyt - skulle vi nu opleve Stig - synge "Anthem" uden mikrofon. Og dog. Det var naturligvis ikke uden mikrofon. Men med headset, da han jo' brugte dette i sin rolle som aftenens konferencier.

Det var helt underligt at se ham uden  sin (håndholdte) mikrofon. Men sådan er det jo' også ved musicals og festspil... ;-)

Den festlige sang "Pomp And Circumstances" afsluttede eftermiddagens 1. afdeling.

I pausen sad vi og talte med nogle søde Stig Rossen fans om koncerten. Vi var fuldstændig enige om, at vi specielt under "Anthem" savnede en hel del toner i partituret - der manglede lige som et eller andet ..... !  Nu tænkte man ellers lige, at et svensk symfoniorkester, måtte have fuldstændig styr på, hvordan den skal spilles. Og vi var også helt enige om, at solisterne klarede sig super godt - Simones "Ave Maria" havde virkelig taget kegler og Stig var suveræn som konferencier.

 

Efter pausen åbnede Tonica Orkestret med et lille medley, kaldet "The Jungle Book".

Herefter var det Simones tur til at synge "Colors Of The Wind" - måske bedre kendt som "Vindens Farver" fra Pochahontas. Dette gjorde hun smukt og dejligt.

 

 

Simone blev på scenen, for Stig kom nemlig ind til hende. De skulle  synge koncertens anden duet. En sang som ikke plejer at være en duet, men de har gjort  "Can You Feel The Love Tonight" til en dejlig "Stig og Simone Duet".  De sang fantastisk, man fornemmer straks sjælen i sangen og den gode kemi der er imellem dem.

 

"76 Trombones" og et medley fra "Jesus Christ Superstar" desværre uden Stig, stod for tur. Han mestrer som bekendt flere sange derfra.

Stig var som konferencier også i sit vittige hjørne. Han spurgte publikum: "Hvad er forskellen på en tyr og et symfoniorkester?" - svaret var: På tyren sider hornene forrest og røvhullet bagest!... he he he... den var go'. Publikum var med på den!

 

 

"This Is The Moment"..... Først NU tænker du måske? Det gjorde vi også! Man er jo' så herligt vant til at høre den som den første sang. Nåh' men skidt pyt. Dejligt var det, at Stig igen skulle synge for os.

 

 

Stig annoncerede, at det nu var ved at være tid for at takke af for i eftermiddag og hvad passer bedre til dette end "Time To Say Goodbye".

Stig var meget stolt og glad for at synge sammen med en rigtig operasangerinde, som han sagde. Det lød fantastisk.

Og så siger han, at han ikke er operasanger... hmmm.... denne sang blev i hvert fald sunget meget meget smukt.

 

 

Næstsidste sang på programmet var super dejlige "Thank You For The Music". Stig i sin hyggelige og sædvanlige rolle som Den gamle Mand.... hi'hi'.... Winnie spillede med på legen og tog sig moder-kærligt af Simone. Som om hun ville sige: "Tag dig ikke af ham, jeg skal nok passe godt på dig". Det var virkelig sjovt.

 

Midt under "Champagnegalloppen" med champagne og hele molevitten kom koncertens absolutte højdepunkt....

STIG INDTOG DIRIGENTPODIET !!

Hold op, hvor vi grinede ...
Det var bare SÅ FEDT ! 
 
En genial happening
- lige hvad vi trængte til ;-)
 
NU SKAL I SE,
HVORDAN DET OGSÅ KAN GØRES.....

 

 

Tid for blomsteroverrækkelser med store flotte buketter til alle og stående applaus fra hele salen.

Stig annoncerede nu, at de naturligvis havde planlagt et ekstranummer - GLADE blev vi naturligvis. For selvom det ikke var en 'normal' Stig-koncert, så måtte der da være et ekstra nummer eller to?

 

Musikerne begyndte at spille "Radetski March" og publikum forsøgte sig med lidt spas, som sig normalt hør og bør under dette stykke musik. Efter musikken klappede vi igen og igen... Vi ville jo' gerne have et ekstranummer mere MED SANG ! - Men ok' som sagt - det var jo' ikke en Stig-koncert ;-)  Så vi fik DESVÆRRE ikke solisterne på scenen igen.

 

Efter koncerten var der autografskrivning i forhallen. Mange fandt vejen forbi og ville have en lille hilsen med hjem fra Stig og Simone.

I mens stod vi en stor gruppe af Stig Rossen fans og Simone fans / Bodyguards og talte om koncerten ;-)

 

 

 

 


Charlottes (Simones fynske bodyguard)lillebror Klaus fik også taget et fint billede sammen med Stig og Simone.

 

Tusinde tak til Charlotte, Lilian, Klaus og Jens. Hvor var det hyggeligt at få snakket - LIVE - selvom vi jo' kender hinanden så godt via mails mv. Også tak til Kirsten, René og Susanne for hyggeligt selskab.

TAK til Anne-Grete og Dan, super hyggeligt som altid. Og sidst, men ikke midst TAK til Thomas og Stig - Stig, du klarer enhver opgave med et glimt i øjet. Det er fantastisk.

På vejen hjem hørte vi "Stories" - en rigtig dejlig, og efterhånden gammel Stig CD. Super hyggelig opfølgning på 'nattens' gensyn med dvd koncerten fra Tivoli 2004 - "Live Fra Tivoli" .