"Gu'skelov du kom"

- med Stig Rossen som en af deltagerne.

 

 

 

TV3 Skriver:

25. maj kl.2100

"Gu'skelov du kom"
Stig Rossen, Omar Marzouk, Nicolaj Kopernikus og Mette Horn er de fire gæster, som er på besøg i sæsonens sidste udgave af "Gu'skelov du kom". Nicolaj Kopernikus springer ud som danselæreren Carlo Quickstep i bedste "Vild med dans"-stil, mens Stig Rossen ender i en noget beklemt situation, da han har glemt sin kones bryllupsdag og samtidig bliver ringet op af sin elskerinde hjemme i stuen! Omar Marzouk bliver sendt ind ad døren ad en noget alternativ vej, nemlig op gennem gulvet, og Mette Horn får en frisørsaks i hånden af Mads Vangsø og må på bedste frisørvis klippe sig gennem scenen, hun ikke aner noget om. Den sidste Døren af guld uddeles som altid af Søs Egelind og Sebastian Dorset.

 

                                                                                                                                 

Fredag den 25. maj 2007 kl. 21.00 på TV3

Øv' ... Øv'... Sagde den ene fan til den anden.... Det var ikk' fair !

Vi mener naturligvis og RIMELIGT nok, at STIG skulle have vundet aftenens dyst i "Gu'skelov Du Kom". Men sådan skulle det ikke gå. Han var absolut den bedste skuespiller og klarede sig aller bedst. Trods det at han, efter vores mening IKKE var castet til en særlig god rolle. Han var heller ikke 'klædt ud'. Det kunne jo' lige så godt have været hans private arbejdstøj. Men hans skuespil evne fornægtede sig bestemt ikke, som den utro ægtemand. Preben !.

Godt, at VI er nogen, som kender og forstår Stigs fantastiske evner, ikke mindst som sanger, men også som SKUESPILLER. Han var bestemt også den mest morsomme og skuespillende person i 'Fælles-scenen'.

Sådan er det nu en gang. Men vi havde en forrygende morsom oplevelse på Gladsaxe Teater under optagelsen.

********************************

Se & Hørs progamoversigt:       

 

 

Se Stig Rossen folde sine skuespiltalenter ud, i underholdningsprogrammet "Gu'skelov Du Kom:

Du kan se dette super morsomme program - nr. 11 i rækken og det sidste i denne sæson

Den 25. maj 2007 kl. 21.00 - på TV3

 

 

 

 

Optagelse til TV Underholdningsprogrammet

På TV3 kører der for tiden et underholdningsprogram der hedder ‘Gu'skelov du kom’. Kodeordet er teatersport og konceptet enkelt: en kendt, iført kostume tilpasset lejligheden, træder ind ad en dør uden at vide hvad der venter på den anden side.

På den anden side af døren venter en setting med andre skuespillere, som alle på forhånd er blevet instrueret i, hvad scenen skal handle om. Alle scener indledes med sætningen: ‘Gu'skelov du kom…’ og den kendte placeres således direkte i scenens hovedrolle, lige fra første sekund - der er ingen vej udenom. Kunsten er så, at falde ind i rollen og improvisere det bedste man evner, indtil dommerne forbarmer sig, og lader vedkommende slippe igen.

I denne sæson af "Gu'skelov Du Kom" kommer vi til at møde et nyt ansigt i dommerpanelet. Sebastian Dorset har fået en ny kvindelig makker – nemlig Søs Egelind.

Det var til optagelsen af dette super morsomme program vi skulle være publikum. Endelig havde de valgt Stig til at deltage. Stig kæmper mod Omar Marzouk, Nicolaj Kopernikus og Mette Horn.

Det var en sjov dag, på Gladsaxe Ny Teater, og vi fik grinet rigtigt meget. Super duper underholdning.

Billederne her taler vist for sig selv. Så kommer vi i hvert fald ikke til at tale over os. Hvem der vandt .... det må I se den 25. maj 2007. Det er vældigt morsomt.

Nu bliver det bare spændende at se, hvordan de klipper optagelsen;-).

    

Tusinde TAK for super sjov og underholdende dag