Stig Rossen

Forårskoncert med Peder Most Garden - Søndag den 11. marts 2007

 

11/3-2007

Stig sang:

"This Is The Moment"

"She"

"Anthem"

"Gethesemane"

"The Lady Is A Tramp"

"That's Life"

og som ekstra nummer fik vi:

"Light Of The End Of The Tunnel"

*****

Reklame for koncerten:
Peder Most Garden spiller i år med ingen ringere end Stig Rossen. Jan Schou vil guide alle igennem eftermiddagens festligheder på sjoveste og bedste vis. Du får mulighed for at høre gardens brass band, tambourkorps og trommekorps.
I november 2006 vandt gardens brass band 2. division til DM og er nu rykket op i den bedste række blandt de danske brass bands. Derfor er der nu igen i år lagt op til et brag af en koncert.
Brass Bandet vil blive dirigeret af Gert Skovlod Hattesen og tambourkorpset samt trommekorps af Anders Lynghøj.
Der er unummerede pladser, så kom i god til og få en god plads til en eftermiddag med en solist i verdensklasse, cremen af fynsk brass band samt et tambourkorps og trommekorps i højt gear.


Drikkevarer kan købes.
Pris:
150,- + gebyr
Børn 0 -  5 år gratis iflg. med voksen

Børn 6 - 12 år  kr. 75,- + gebyr
 
****
 

 

"Det er forår i Danmark..."

 

Sådan lød det klingende fra dagens konferencier, Jan Schou. Som bød velkommen, til alle de fremmødte gæster, i den propfyldte Tvedhal. Der var smukt, maritimt udsmykket ved scenen.

Den første sang Stig skulle synge, var "This Is The Moment" som jo' er og bliver en dejlig sang. Den vækker skønne minder, fra de vidunderlige Tivoli Koncerter, af samme navn i foråret 2004.

Herefter gav Stig, den perfekte indledning til Charles Aznavours smukke kærlighedssang, "She". Sikken en dejlig fortolkning - wau'. Lige inden pausen sang han "Anthem". Det er en vidunderlig sang som Stig mestrer til 'UG med kryds og slange'. Så kunne man let sidde, de 20 min. pausen varede i sine egen tanker. Man var jo' lettere svævende.

 

Efter pausen skulle Stig på, som nummer to, med ikke mindre end "Gethsemane". Ja' bare det at sidde her og skrive om dette nummer, giver gåsehud (af den gode slags). HVIS man kunne have sat en lydisolerende væg op mellem scenen og publikum, vil jeg love jer for, at man kunne have hørt en knappenål falde til jorden. Så stille var publikum - man kunne ligefrem fornemme, hvorledes de sad og holdt vejret. Stig havde publikum i sin hule hånd. Hold op hvor var det fedt.

 

 

 

 

 

Efter underholdning fra Peder Most Garden alene, var det Stigs tur til at synge igen. Nu skulle der swinges og det blev der for fuld udblæsning i nummeret "The Lady Is A Tramp". Stig dansede med for fuld power.

"That's Life"  med et lokalt kor lød rigtigt godt. Så var der atter 'pause' for Stig tid for koncertens afslutning. Jan Schou spurgte om publikum ønskede et ekstranummer og det gjorde de. Vi havde naturligvis STIG i tankerne for et ekstranummer. Men det var nu Peder Most Garden som spillede alene.

 

MEN så kom opfordringen til et ekstranummer med DAGENS SOLIST - Stig entrerede scenen på ny og det absolut perfekte afslutningsnummer tog sin begyndelse med " Det berømte ' hyl' ". 

Vi kunne ikke længere, bare sidde dér og sidde - vi rejste os glade op og klappede og rockede med for fuld udblæsning. Hele salen fulgte med og stemningen var på kogepunktet - nøj' der blev varmt.....

FEDT ...FEDT ...  FEDT ...  :-)) 
Den var go' ...
 

 

Det var en hyggelig eftermiddag.