Set & Sket

 

 

 

    

28. oktober 2006

Stig bliver interviewet af Feminas Sissel-Jo Gazan:

Det var en super veloplagt Stig, som indtager scenen og sætter sig godt til rette i "Den røde Sofa". Han er netop ankommet, efter en times autografskrivning i hos B.O. Bøger i Rødovre Centrum. Det går jo' så fint med salget af hans bog. Det er fedt:-)

Tilbage til "Den røde Sofa", hvor en meget velforberedt Sissel-Jo Gazan indleder interviewet med et langt og fyldigt indlæg - hun har sat sig grundigt ind i stoffet - man føler sig helt sikker på, at hun virkelig har læst bogen og ikke blot få uddrag af den. Det får tilhørerne til at læne sig frem - de lytter intenst. Sissel-Jo roser bogen til skyerne og siger at det jo' ikke bare er en lærebog om anden måde at leve livet på men en stærk bog. En slags personlig drejebog som giver læseren et godt indtryk af, hvem Stig Rossen er og som giver et godt bud på, hvordan du kan vælge at leve livet.

Stig fortæller at han faktisk slet ikke er jyde, selvom han tit og ofte bliver omtalt som "Sangeren fra Kolding", "Grandprixsangeren fra Kolding", "Ham den småfede fra Jylland".... nææh'...! Stig fortsætter med at fortælle, at han faktisk er født på  KAS Glostrup ;-)  -  Han opvoksede i Hvidovre og da han var 10 år flyttede familien til Kolding. Det var også her han i mange år var med i Kolding Festspil, hvor han gennem årene spillede mange kendte hovedroller. Det lagde jo' lige som kimen til den karriere han i dag har.

Interviewet som varede lige knap en time, kom godt omkring Stig, hans virke og hans færden. Der blev bl.a. talt ganske kort om hans første ægteskab med Yvonne, om hans datter Josephine af første ægteskab. Hans nuværende hustru, deres stærke kærlighed til hinanden, om deres frugt af kærligheden - sønnen Lucas på 4½ år.

Stig fortalte om alle de mange gange han har spillet hovedrollen som Jean Valjean i stormusicalen Les Miserables. Om hvordan han egentlig fik rollen, før han var færdiguddannet. Og om hans 750. forestilling, hvor han siddende på en amunitionskasse, sidder og falder i søvn - foran et betalende publikum!

Vi kom med 'en tur' til Himalaya - hvor Stig, som bekendt efter et positivt 'spark' fra Nina, endelig tog den længe ønskede tur rundt om Annapornabjerget.  Det var en helt ny og positiv Stig som vendte hjem fra denne 'indre rejse'. Han har efterfølgende spillet hovedrollen som Jean Valjean med stor glæde.

Stig har ikke haft en dårlig dag siden 1996 - definitionen på en god dag vælger man selv. Stig vælger at se på det, på den måde, at hvis han føler at han hver dag er har nået ind til et andet menneske og gjort en forskel, så har det været en god dag.

 

 

Du kan læse mere om Stigs foredrag ved at klikke  

HER

 

Du kan læse om
Stigs formidable bog
 
HER