Stig Rossen - Vild med Vand i Vejle med jazzorkester og Pojken Flensborg

 

 
 
 

Vild med vand i Vejle 2010

 

15. august 2010

Her kan du læse lidt fra vores super hyggelige koncertoplevelse

- ved "Vild med vand i Vejle - 2010"

 

 

af Helle

 

Søndag d. 15. august…hvor havde jeg glædet mig til den dag…for Stig skulle være gæstestar ved en jazzkoncert i Vejle og det var jo noget man aldrig havde oplevet før.

 

 

Så vi drog til Vejle, mor og jeg – vi var der et par timer før, så vi gik og kiggede på boderne og var også inde og se luksus lejlighederne i Bølgen – ret spændende, men ikke noget for mig!!!

 

Bedst som vi sidder og spiser, ja hvem dukker så op….

Mette og Susanne – de havde kørt HELE vejen herover for at se Stig. Det var en dejlig overraskelse :-)

 

 

Så blev klokken 12 og Pojken Flensborg gik på, nu skulle vi høre Jazz.

 

 

Endelig kom Stig på og lagde ud med ”Alle sømænd er glade for piger”…nøj, hvor var det godt igen at høre Stig’s stemme…han fyrede det ene nummer af efter det andet i næsten HELE 2 timer. DEJLIGT J

 

 

Vi have en rigtig hyggelig eftermiddag Anni, Mette, Susanne, Marianne, mor og jeg, endnu engang tak Stig for en god oplevelse.

 

Knus fra Helle

 

 

_____________________________________________________________________

 

 

af Anni

Vild med vand i Vejle søndag, den 15. august 2010

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da vi tog til Vejle for at opleve ”Vild med vand i Vejle”. Programmet var alsidigt, men det var hverken veteranbiludstillingen, modeshowet eller fjordsvømningen, der var ”højdepunktet” – næh det vigtigste punkt på programmet for os var ”frokostjazz med Pojken Flensborg Jazzgruppe med SPECIAL GUESTSTAR – vores allesammens STIG ROSSEN”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var længe siden, vi havde oplevet Stig til en koncert, så forventningerne var høje OG vi blev bestemt IKKE skuffede. Han (og Jazzgruppen leverede en SUPER koncert, hvor emnet var VAND.

Stig ”jazzede” så sveden haglede og sang både danske og engelske sange + et enkelt ”Four Jacks” nummer ”Mandalay”, som jo også er et ”vandnummer”. Det nummer, der nok tog flest kegler hos os tøser var Otto Brandenburg’s ”Alle sømænd er glade for piger”. Ikke bare fordi han sang den pragtfuldt – MEN nok mest fordi ”alle blev nævnt – ingen glemt” (Tak Stig!). Hver gang vi hører den sang i fremtiden, vil vi nok alle huske tilbage på ”den søndag i Vejle” og trække på smilebåndet!

Tak for en SKØN dag i Vejle til Stig og de dejlige tøser, der havde fundet vej til ”VIP-pladserne” på Vejle lystbådehavn.

Knus fra Anni

 

_____________________________________________________________________

 

 

af Susanne

 

Selvom jeg vidste, at jeg ville komme sent i seng aftenen før, var sagen helt klar.... Selvfølgelig skulle jeg lade vækkeuret ringe TIDLIGT søndag morgen, så jeg kunne nå til Vejle inden middag, hvor Stig skulle på scenen. Mette og jeg mødtes (som sædvanlig...) i Slagelse, og ud over stepperne gik den lille bil. Wupti var vi i Vejle... tiden var bare fløjet afsted som den jo gør i rigtig godt selskab.

 

Vi havde ikke "varslet" vores besøg, for vi ville bare SÅ GERNE overraske Helle - og knapt var vi trådt ind på området før Helle kom flyvende. Hvor var det bare dejligt at se hende igen :-)

 

Vi fik lige lidt fisk i skrutten, inden det var tid til at indtage de rette pladser foran scenen - lidt langt foran alle de andre koncertgæster. Nå..., men det var deres problem - vi stod i hvert tilfælde rigtig godt.

 

Et veloplagt jazzorkester slog de første strofer an, og efter et par solo-numre indtog Stig scenen - med sin sædvanlige charme og sit lækre hår.

 

"Alle sømænd er glade for piger".......... Ja, mere vil jeg ikke sige, men den sang står mit hjerte meget nær nu. Tak Stig.

 

Stig indledte første afdeling med numre på dansk, og i pausen nåede vi lige at veksle et par ord med ham og få taget et SKØNT gruppebillede.

 

Anden afdeling stod på engelske numre - alt sammen indenfor temaet VAND - og ekstranummeret var JUBBIIIII: " Bridge over trouble wather". Jeg ÆLSKER bare den sang. Som barn startede jeg med at være STOR Abba fan. Som lidt ældre blev jeg KÆMPE STOR fan af Simon og Garfunkel (meget atypisk i forhold til mine kammerater). Og som voksen blev KÆMPE ENORMT MÆGTIG STOR fan af Stig - så hvad findes bedre end når Stig synger et af Simon og Garfunkels hits. 

 

 

 

Jeg vil bare sige TUSIND TUSIND tak til alle tøzerne og Stig. I var ALLE med til at gøre dagen til noget helt særligt, og jeg vil altid mindes den med STOR STOR glæde. Det var simpelthen bare helt perfekt det hele - Vejret, stemningen, selskabet og underholdningen. Håber vi snart ses igen.

 

Knuz fra Susanne

_____________________________________________________________________

af Mette

Længe havde man ventet, på at komme til koncert med Stig igen - Synes det var alt for længe siden, man sidst havde hørt hans dejlige røst.

Susanne var heldigvis ikke spor svær at lokke, da jeg spurgte hende om hun ville med en tur til Vejle :-)

Godt nok havde vi begge en weekend fyldt med aftaler, men ved lidt trylleri hist og her, så lykkedes det, at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Så selvom vi begge havde ganske få timers søvn i bagagen, efter henholdsvis bryllupsfest og 60 års fødselsdag, så drog vi med kæmpe smil af sted mod Vejle - Det var en suveræn tur derover. Det er det altid nogle super hyggelige bilture vi har os. Og Lillebæltsbroen og udsigten derfra, som jeg holder utroligt meget af - Tog sig bare så smukt ud i det dejlige solskinsvejr - Som "jydeland" bød på. På Sjælland var det lidt gråt i det, da vi kørte ud på Storebæltsbroen, så det var dejligt at blive modtaget med HØJ SOL:-)

"Vild med vand i Vejle" som arrangementet hed, skulle foregå lige ved det nye byggeri "Bølgen" med de dyre luksuslejligheder.

     

 

Da vi ankom og tog vi den første og bedste P-plads, af førsteklasses ;-)

Og gik så hen mod alle boderne, som stod på en lang række ud mod vandet.

Det gik over stok og sten, for at sige det mildt - For det var én stor byggeplads man gik på. De er ikke just færdige med udendørsarealerne.

 

 

Bedst som vi stod der og skulle vælge, hvilken vej vi ville gå - kom en mand og prikkede os på skulderen og spurgte om vi lige ville rykke os en lille smule - og JO naturligvis ville vi da det. Og GUDSKELOV for, at vi fik flyttet os - ellers var vi havnet midt i en catwalk! (der var ikke skærmet af eller noget, så vi havde ikke en chance for at vide det). Kan du lige se det for dig? Vi fik os i hvert fald et godt grin bagefter.

Da vi kom hen til festpladsen, med de kæmpe store telte og scenen, sonderede vi lige terrænet og blev enige om, at vi da ville starte med en lille lækker fiskeanretning til frokost.

Vi skulle lige til at gå ind og bestille mad, da der kommer en super glad OG FLOT SLANK pige "flyvende" i menneskemængden - Et kæmpe kram og gensyns-jubel ... Wieee... Helle var fuldstændig overrasket over at se os. Specielt fordi, vi netop ikke skulle have været af sted. Ellers ved hun jo godt, at det med afstanden ikke kan holde mig (og Susanne) tilbage for en Stig-koncert. Vi fik også hilst på og krammet "mor", som sad hende ved et af bordene.

Wupti, så sad vi der alle fire og spiste dejlig frokost. Mums! for en lækker grillet laks :-)

Da klokken nærmede sig 12.00, hvor Pojken Flensborg Jazzband og STIG skulle på, gik vi hen mod scenen.

Pludselig hører jeg en herlig velkendt latter bag min ryg - Det var jo Anni - "HVA' laver du her, sagde hun... alt i mens hun grinede" - "Man skal da altid huske at kigge sig over skulderen, for man ved aldrig med dig Mette" fnis ... :-D

Store kram og knus til alle! Ih' hvor var det bare skønt at være sammen med tøzerne igen :-))

Vi holdt god afstand til scenen. Andre gæster valgte at blive siddende i teltene og ville blot lytte til musikken, mens andre stod langt væk fra scenen. MEN dét ville vi ikke!! :-)

 

 

Pojken Flensborg Jazzband

lagde ud med tre numre, før Stig entrerede scenen.

 

 

 

 

NU kom STIG på scenen - Wieee.... :-))

Jublen var stor og smilene brede, da han holdt en lille velkomsttale. Vi fik bl.a. at vide, at Stig og orkesteret, havde valgt holde koncerten over et tema og dette tema handlede meget velvalgt om VAND.

Nørj' ..... ¯♪♪¯

Hvor var det bare fedt, at være til koncert med STIG igen :-))

Og tænk sig, at vejret viste sig fra sin allersmukkeste side. HØJ SOL og henved 30 grader.

I går 'sejlede' vi nærmest hjem fra fest, ad Helsingør motorvejen. Der var så meget vand på kørebanen, at de havde lukket motorvejen flere steder pga. den enorme mængde regn, der ramte Nordsjælland.

Så det var med stor taknemlighed til vejrguderne, at vi stod der og bagte i solen.

 

 

 

Det var en rigtig glad Stig, som sang alle de dejlige "Vand" sange for os.

I første afdeling fik vi sange på dansk, herunder bl.a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Når en Sailor Går I Land"

 

 

 

 

og "Alle Sømænd Er Glade For Piger" - I særudgave ;-)

 og i anden afdeling stod den på de engelsksprogede sange om vand.

 

 

 

Vi fik blandt andet et godt gammelt Mills Brothers nummer - "Up A Lazy River" - Hvor Stig gav den som habil "hånd-trombone" spiller. Det lød s... godt!

Se Helles billede - under hendes reportage ovenover.

Og et total yndlingsnummer - en irsk folkesang som hedder "The Water Is Wide" - Uh'... den fik godt nok de små hår til at rejse sig!

 

 

Koncertprogrammet fra kl. 12.00 - 14.00 var ved at være ved vejs ende og Stig takkede for en god eftermiddag, på hele holdets vegne.

Publikum klappede taktfast, for at få bandet tilbage på scenen ...

OG det lykkedes :-))

Orkestret havde et rigtig dejligt ekstranummer i ærmet -  ... noget med vand?

Jamen det kunne da kun være "Bridge Over Troubled Water " - sikke en skøn afslutning på en formidabel "Frokost-Jazz-koncert".

 

 

og så lige -

Et dejligt foto ...;-)

Ikk' sandt?

 

 

 

Fantastisk, forrygende, fremragende, fejende flot - festlig og fornøjelig :-)

JO' sådan var koncerten med Stig og vores hyggelige samvær i Vejle.

I er alle sammen skønne - Håber vi ses snart igen ;-)

 

Jeg glæder mig allerede :-))

Kærlig hilsen og knus fra

Mette/