Stig Rossen - Julekoncert i Portalen - Greve
 
 
 
Årets Julekoncert 2008
 

1. afdeling

1

Nu Tændes

Tusind Julelys

(SR+Kor)

2

Julens Magi 

(SR+Kor)

3

Winter Wonderland

 (SR+Kor)

4

Ave Maria

(SR+Kor)

5

Jinglebells

(Barrage)

6

The Christmas Song

(Barrage+SR)

7

Grown-Up

Christmas List

(SR+Kor)

8

Happy X-Mas

(SR+Kor)

9

Marias Varme

 (SR+Kor)

10

Du Løfter Mig

(SR+Kor)

 

        Pause

 

        2. afdeling

11

O Come All

Ye Faithful

(SR+Kor)

12

We Three Kings

(Barrage)

13

A Winter's Tale

(BARRAGE+SR)

14

Last Christmas

(SR+Kor)

15

Søren Banjomus

 (i stolen)

(SR+Kor)

16

Ding Dong!

Merrily On High

(SR+Barrage+Kor)

17

Glade Jul

(SR+Barrage+Kor)

18

Dejlig Er Jorden

(FÆLLES)

19

En Stjerne

Skinner I Nat

(SR+Barrage+Kor)

Ekstranumre:

20

Den Himmelblå

(SR+Kor) a’capella  

21

Når Du Ser Et Stjerneskud

(SR+Barrage+Kor)

 
 
 
Julekoncert turné 2008
Julekoncert turné 2007
Julekoncert turné 2006

Julekoncert turné

Jule-forsiden

 

 
 
 
"Grown Up Christmas List"
 
Do you remember me
I sat upon your knee
I wrote to you
With childhood fantasies

Well, I'm all grown up now
And still need help somehow
I'm not a child
But my heart still can dream

So here's my lifelong wish
My grown up christmas list
Not for myself
But for a world in need

No more lives torn apart
That wars would never start
and wars would never start
And time would heal all hearts
And everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end
This is my grown up christmas list

As children we believed
The grandest sight to see
Was something lovely
Wrapped beneath our tree

Well heaven surely knows
That packages and bows
Can never heal
A hurting human soul


No more lives torn apart
That wars would never start
And time would heal all hearts
And everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end
This is my grown up christmas list

What is this illusion called the innocence of youth
Maybe only in our blind belief can we ever find the truth
(there'd be)

No more lives torn apart
That wars would never start
And time would heal all hearts
And everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end, oh
This is my grown up christmas list

This is my grown up christmas list

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik på coveret for at læse hvilke numre du kan finde på CD'en.

I år genudgiver Stig Rossen sin dejlige julecd "Når Du Ser Et Stjerneskud"
Hans sidste julealbum ”Julelys” fra 1998 har solgt mere end 100.000
eksemplarer.

Stig Rossen har siden 1996 afholdt julekoncerter over hele landet og har
efterhånden opbygget et talrigt stampublikum, for hvem det ikke ”bliver rigtig jul”, før Stig Rossen har sunget den ind.

På kraftig opfordring fra sit store publikum, har Stig i 2006 indspillet et nyt julealbum, der kom på gaden den 13. november sidste år og i ny udgave med bonus-tracket "Du Løfter Mig", den 12. november i år.

Det nye julealbum ”Når Du Ser Et Stjerneskud” indeholder en god blanding af danske og udenlandske juleklassikere, der vil bringe smil på læben og juleglimt i øjet på enhver.

 

Vi kan også varmt anbefale den gode gamle Stig Rossen jule CD "Julelys".

 

Udgivet i 1998

 

Genudgivet i 1999

 

Med Bonus Track

"I Den Kolde Vinter"

 

En smuk duet med

Christina Undhjem.

 

 

 

3. december 2008

 

Sneen dalede ned fra himlen - Vejret var jo lige præcis som det skal være, for at skabe den helt rette stemning forud for en julekoncert. Det kan godt være det gav lidt kaos på vejene, men vi nåede frem i god tid - " det var jo bår dæjli' " :-)

Her i Portalen har de skabt en hyggelig tradition, hvor det er muligt at sidde og nyde et dejligt jule-måltid, før man skal ind til selve koncerten. Der er utrolig hyggeligt i Portalen.

Forventningerne til aftenens julekoncert, var uundgåeligt høje, meget høje - For gårsdagens koncert havde givet et - ikke helt forklarligt, uudsletteligt indtryk på én. Det er meget svært at sige, hvad det egentlig er, der gør at netop denne juleturné føles anderledes. Men sådan har vi det i år!

Klokken var nu 19.30, dørene blev åbnet og publikum begyndte så småt at gå ned af de mange trapper ned til salen. Dernede stod Thomas Cleve Gustavsen - Årets Jule-Tour-Manager, klar ved salgsboden, som i år har fået flotte sidebanner, med reklame for: Stig Rossen Shop.

stigrossenshop.dk

Besøg shoppen. Klik her.

Hvor du  kan købe alt, hvad Stig Rossen har udgivet gennem årene. Og hvis du ikke nåede at købe den dejlige jule CD med Barrage, i salgsboden, kan du også købe den signerede CD på Stig Rossen Shop.

Stig synger "A Winter's Tale" og "Christmas Song"

Klik på cover for mere info:

 

Der er mange ansigter man genkender, der bliver hilst med smil og det bliver da også til en lille snak med en del af dem. Det er super hyggeligt. Alle er så glade.

Vi er fem i vores lille gruppe og vi finder hurtigt vores pladser og sætter os "Klar-parat-start". Vi glæder os rigtig meget. Dét er sikkert og vist :-)

Der går ikke længe, så kommer orkestret ind på scenen, klapsalverne breder sig lynhurtigt. Tonerne til "Nu Tændes Tusind Julelys" bliver slået an og Stig Rossen med den dejlige røst, stemmen som vi alle sidder og venter på synger julekoncertens første sang.

Stig bød velkommen til Årets Julekoncert i Portalen. Dejligt at være tilbage i Greve.

Næste nummer er en god gammel kending, der er tale om Sir Cliff Richards, Mistletoe and Wine. Men som traditionen byder, så har Stig atter i år entreret med 'huspoeten' Erling Møllehave, som havde skrevet en ny dansk tekst til denne dejlige Cliff sang. Sangen har fået den danske titel "Julens Magi" og jo det var lige præcis, hvad vi fik at føle.

 

 

Vi vil gerne fremhæve korsanger, Malene Nordtorp i dette nummer. Hun er en fremragende sopran.

 

 

 

Nu var det tid til "Winter Wonderland". Dejligt at sidde og lytte alt i mens, man kunne sidde og nyde det dejlige sneklædte bagtæppe.

 

 

Stig introducerede den næste sang, som en sang han meget længe gerne har villet have med på sit julerepertoire. Men han har altid synes den var svær, meget svær! Og "Jeg er jo ikke operasanger", tilføjer han. Mikrofonstativet, som Stig meget sjældent bruger, blev taget frem. "Hvad mon det er for en sang"?, hørte vi de talte om, på rækken bagved.

Sangen Stig hentydede til, var ingen mindre end "Ave Maria" - indrømmet, jeg er fuldstændig vild med den sang. Den er simpelthen SÅ smuk. Og jo' naturligvis mestrer Stig denne sang ;-) Han har en unik evne til at synge alle ordene også når han synger på engelsk og det gør at man bliver fuldstændig bjergtaget - Det er som om, at Stig fortæller en historie og ikke 'bare' synger nogle ord.

Gæstestjernerne stod klar i kulissen. Stig præsenterede dem som den canadiske gruppe Barrage. Han kunne endvidere tilføje, at denne gruppe faktisk turnerer 40 uger om året!

 

 

 

Og at de faktisk lige var blevet færdige med en turné den 22. november, så de kunne lige nå at komme til Danmark og være med til jule-turnéens start den 25. november, sådan! Godt gået!

 

Barrage's fem violinister kommer ind på scenen. Deres udstråling på en scene bliver svær at beskrive på disse linjer. Men vi vil gøre vort bedste her på disse linjer (sider). Men indtil videre kan vi i hvert fald fortælle, at her er der tale om fem unge mennesker, som på en eller anden måde udstråler, at de er i ét med deres violin. De lægger ud med en af de glade julesange - "Jinglebells". Taktfaste klapsalver følger dem godt på vej. De spiller suverænt.

 

Stig var blevet kontaktet af Barrage's manager, som havde spurgt om han ikke kunne tænke sig at synge et par sange på deres jule CD. "Om jeg har ..." var Stigs lynhurtige respons.

Han spurgte i samme moment: "Om de så ikke  l i g e  kunne tænke sig at være med på hans kommende juleturné" og det havde de :-)

 

 

Denne her sang: "The Christmas Song ", havde Barrage ønsket at Stig ville synge på deres CD.

Den skulle vi nu høre live, her i Portalen. Jeg ville ønske der var lyd og billede, ved disse liner. Ikke kun ved dette nummer, men meget meget gerne ved det hele. For man skal virkelig være til stede i salen, for at forstå og med krop og sjæl fornemme den dejlige stemning der breder sig i salen. DEN ER UNIK :-)

Stig trækker nu en barstol frem og sætter sig godt til rette på den, som man nu skal sidde på sådan én. Han spørger ud i salen: "Er der nogen her, som tror på julemanden"? Flere steder bliver spørgsmålet bekræftet. Stig fortæller en sød lille historie om sønnen Lucas, fra da han var fire år gammel. Det var juleaften og julemanden havde lige været på besøg. Og så går der omkring en fem, seks minutter, så kommer morfar ned fra 1. salen og Lucas udbryder: "Nårh morfar, skulle du lige klæde om"?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

At man ikke behøver at tro på julemanden, hele livet behøver jo ikke at betyde at man ikke kan tro på så meget andet i forbindelse med julen. Den næste sang "Grown-Up Christmas List " er en utrolig sød historie, med julens dejlige budskab: Næstekærlighed.

 

Den handler i sin enkelthed om, at man sagtens kan have ønsker hele livet, men at det ikke behøver at være ønsker som kan pakkes ind.

 

 

Ønsket om fred på jord, ingen krige, ønsket om at det rigtige altid må vinde, ønsket om at kærligheden aldrig vil ende, ønsket om at finde frem til sandheden. Den 'Voksnes Ønskeseddel" kan også være meget lang ;-)

 

 

Og hvad kan mere passende følge efter en sang     som denne? Det kan denne sang - En sang som absolut ikke kan undværes på juleturnéen. Det er naturligvis "Happy X-Mas" (War Is Over).

 

 

Sangen er skrevet af  John Lennon og har en sublim tekst og musikken er så smuk. Stig karakteriserer sangen som den mest vedkommende julesang af dem alle.

 

 

 

Uundgåeligt rejser de små hår sig på armene. Her i familien er vi meget taknemlige for at netop denne sang er med på julerepertoiret, af flere årsager ;-) Den er på så mange måder en vidunderlig sang og så nyder vi koret, som er helt vildt fantastiske.

 

I løbet af et år, får Stig sendt mange sange fra håbefulde sangskrivere, som håber at få deres sang med på juleturnéen. Det er ikke mange af dem, som kommer gennem nåleøjet. Enten fordi de ikke er gode nok, eller simpelthen fordi de ikke frembringer den rette julestemning. Men I sommer var Stig på Hindsgavl slot og synge. Efter koncerten får Stig stukket en CD i hånden, af den ene korleder: "Hvad er det", spørger han. "En julesang, jeg har skrevet" svarer Niels Jeffsen.

På vejen hjem af den fynske motorvej, kommer Stig i tanker om CD'en som ligger i hans lomme. Han sætter den i CD afspilleren. Noget magisk sker - Her sidder han i høj solskin i august måned og kommer i julestemning! Det kan vi sagtens forstå, for sangen "Marias Varme" er en rigtig sød julesang med et godt refræn.

 

Det var nu ved at være tid for pause sagde Stig, og inden pausen skulle vi høre en sang, som han efterhånden har sunget rigtig mange gange rundt omkring i hele landet og ikke kun til julekoncerter.

Det er Erling Møllehaves (mesterværk) omskrevne tekst til "You Raise Me Up".

 

 

 

Han var blevet så inspireret og spurgte Stig om lov til at skrive en ny tekst til sangen, som på dansk har fået den sjælevarme tekst "Du Løfter Mig". Tårerne presser sig på i øjenkrogen, det er så smukt det er så hjertevarmt. Et sublimt mesterværk som med Stigs stemme når uanede højder.

Du har fuldstændig ret, Stig - Den sang rammer noget centralt i sjælen og går lige i hjertekulen.

Et dejligt nummer at gå til pause på, men det er godt det ikke er et 'gå-hjem' nummer, for det ville næsten ikke være til at bære, talte vi med nogle stykker om.

Orkesteret er atter de første der kommer ind på scenen :-) Tonerne starter og frem fra det sorte scenetæppe kommer STIG og jublen stiger i salen. "O Come All Ye Faithfull" byder meget passende velkommen til anden afdeling af Årets Julekoncert.

Og nu var det igen :-) tid til at byde Barrage velkommen på scenen. Der er ikke tvivl i Stigs sind, om at han er meget begejstret for årets gæstestjerner. "Ikke nok med at de også evner at svinge benene op til ørene, mens de spiller på deres violin, men de er rent faktisk også eminente sangere", fortæller Stig.

 

 

 

 

 

 

 

Det kan vi i hvert fald bekræfte. Vi var så heldige at opleve dem ved Silkeborg Ildregetta 2008 (du kan se dejlige billeder fra Barrage i Silkeborg, HER). De er fabelagtig dygtige, de udstråler simpelthen så megen positiv energi, så man bliver helt 'glad i låget'.

 

 

"De er for øvrigt lige udkommet med en CD, men det ved I jo - jer som har købt den i pausen" siger Stig, med et lunt glimt i øjet:

 

 

 

 

 

 

 

 

"Og fra denne CD skal I nu høre "We Three Kings" - Barrage! Mine damer og herre".

 

 

 

 

Utrolig flot nummer! siger vi bare - Det er godt nok en dejlige ørehænger ;-)

 

Sidste år havde Stig taget en meget populær sang med fra 80'erne. Det var "A Winter's Tale" som pigerne hvinede til dengang. Men faktisk skete det også foran Stig ved sidste års julekoncert, da han gav den glade sang i ægte 80'er stil. I år, hvor Stig har indsunget to sange på Barrages jule CD, var netop denne sang en af dem som Stig ønskede at synge. Og ved Årets Julekoncert skulle den naturligvis præsenteres med pomp og pragt :-)

 

Men der skete et eller andet forunderligt ... Mon Stigs tanker var tilbage i 80'erne eller nød han musikken så meget, at det var derfor han i starten af 1. vers måtte sige ... "Thomas ..." Den gode Stig havde slet og ret glemt teksten i dette sekund. Den var pist væk ;-) Hvad er det mon med Stig og Portalen? Det sker praktisk talt aldrig for ham, at han glemmer teksten, men det er sket en gang tidligere i Portalen ...

 

 

Thomas slog atter tonen an til "A Winter's Tale" og denne gang var der slet ingen problemer.

 

 

 

 

 

 

 

Stig sang som en drøm og violinerne var prikken over i'et i dette flotte arrangement

Og Annette Homann var så sød og sang skønt sammen med Stig.

.

 

 

Valget til dette års 'nostalgi-trip' - en ægte 80'er klassiker, var i år faldet på "Last Christmas" med George Michael, fra de glade "Wham-dage" :-) Sikke et godt (sjovt) valg, eller det var måske i lige så høj grad valget af scenekunst? Thi hi... Vi skal love for, at dette års julekoncert tager os med rundt i alle kroge af musikkens hjørner :-) Stig fortalte om de mange hvinene kvinder der stod ved scenekanten sidste år - Eller var det bare noget han havde drømt?

 

 

 

Musikken starter og Stigs stemme er unægtelig en smule anderledes - sådan lidt "80'er-Pop-Dreng-agtig" hihi... men ikke nok med det, han begynder også at danse rundt, som George Michael gjorde den gang  - en rigtig 80'er dreng. Nu blev der grinet højlydt fra alle kroge i salen. Det var på ingen måde plat, det vi var vidende til. Stig forstod kunsten og tegnede en hårfin grænse mellem det der var en gang, men også at tage gas på tiden og på George Michael (som jo meget senere i et interview fortalte, at han faktisk hadede den sang).

 

Er han ikke bare skøn :-D ?

Naturligvis kom der piger op foran scenen. Stig kyssede på hænder og vinkede til rundt, for så at fuldende skuespillet, ved at gå over til Flemming Lund og gøre sig til :-D  MEN .... så ka' det lige være, at denne happening fik en ret uventet drejning, som Stig slet ikke var forberedt på ....

 

En mand kommer løbende ned af gangen, for at tage opstilling på en forhøjning ved scenen - Stig er frisk og spiller med på den. Manden laver 'trutmund' til Stig, som kysser ham ....  hi hi hi ... Det viser sig, at det er selveste Jesper Lohamann som er gæst ved Årets Julekoncert i Portalen. Jublen vil ingen ende tage, efter denne happening. Og da Stig er ved at sætte sig godt til rette, i den stor flotte røde stol udbryder han pludselig: "Jeg havde helt glemt, hvor bløde læber du har, Jesper"  (Stig og Jesper 'kysser' jo hinanden i en scene fra Four Jacks teaterkoncerten - Åh Den Vej Til Mandalay)

Denne scene var uden tvivl et herligt krydderi på en helt igennem pragtfuld koncert. Der var jo simpelthen alt i denne koncert - Glæde, sorgmodighed, varme, charme, kærlighed, næstekærlighed ... Der manglede intet.

Nårh ... tilbage til stolen, hvor Stig havde sat sig godt til rette. Han er noget forpustet ... og til det tilføjer han: "Det er ikke sådan når man er 23 år inden i, men 46 år udenpå".... thi hi.. 

 

Fra den røde stol, plejer Stig at læse op fra Peters Jul. Men i år havde han ikke valgt, ikke blot at læse en historie, næh' han ville synge en historie for os.

 

 

 

En vi særdeles godt, nemlig "Søren Banjomus" ;-) 

 

 

 

Publikum sang med fra første strofe og i omkvædet fik den lige en ekstra tand ;-)  Et rigtigt hyggeligt indslag.

 

 

 

Julefesten var godt i gang og nu var det tid for "Ding Dong! Merrily On High", dejligt at genhøre dette nummer live, der er sådan en dejlig energi og julefest over dette nummer.

 

 

 

 

Det er også ved dette nummer at Stig præsenterer sit hold.

 

 

De første Stig ønsker at takke er alle de 'usynlige', alle dem man ikke ser, alle dem som er med til at få det hele til at køre, dem som render rundt ude bagved i sorte bluser. TAK til Crew'et, lyd, lys og alle sammen. Herefter præsenterede Stig, hver og en i orkesteret og Barrage's fem medlemmer. Publikum var ellevilde. Det var en fryd at være med ved denne koncert.

Julens toner har mange lyde, der er mange sange at vælge i mellem. Men, er der en sang som Stig ikke vil slippe fra sit jule-repertoire, så er det "Glade Jul". En sang som har været med på samtlige 14 jule-turnéer.

 

Det er en af Stigs absolutte favorit julesange. Og man forstår ham så godt. Han bliver tit spurgt: "Bliver du ikke træt af at stå og synge den samme sang igen og igen, 32 gange i træk og så i 14 år" - svaret er ganske enkelt: "Narj...!". Violiner og "Glade Jul" er en unik kombination.

 

 

 

I sidste vers synger en af pigerne fra Barrage, Sarah Bennett duet med Stig. Jeg sad og funderede og tænkte: "Det er lig' godt utrolig flot klaret". Hun er jo ligesom ikke dansker! Og så står hun der, lige så rank og flot og synger på DANSK! Har hun mon danske aner?

 

Det var nu blevet tid til den dejlige tradition "Fællessangen" - Stig bad os alle, om at rejse os og hjælpe dem, med at synge "Dejlig Er Jorden". Det lyder simpelthen så smukt i vores ører, håber det lyder lige så godt fra scenen, som vi hører det fra gulvet. Atter en gang overraskede Barrage, ved at synge med på en del af sangen. Hvordan kunne de det? Det siges jo at være meget svært at lære dansk! Koret sang, den bedste koncert. De var simpelthen så fantastiske. Jeg må indrømme, jeg (vi) var en smule lamslået. En udefinerbar 'underlig svævende fornemmelse'.

 

 

Stig takkede for fællessangen og fortsatte med at fortælle, at vi nu var ved slutningen af dette års julekoncert. Tonerne til "En Stjerne Skinner I Nat" blev slået an og som noget lidt anderledes, skulle Stig synge hele sangen alene.

 

 

 

Det har ellers været lidt af en tradition, at gæstesolisten sang med på denne sang. Men ikke i år. Denne sang er som Stig siger, den sang som på smukkeste vis udtrykker at vi er ved vejs ende.

 

 

Julekoncertens sidste sang. Sådan har det været i mange år. Og vi er fuldstændig enige i, at det er en meget smuk måde at afslutte den ordinære julekoncert på.

 

 

Stående bifald fra publikum, som nærmest ingen ende ville tage - Indtil Stig sagde: "Det vil vi umådelig gerne ... - sit!"  Og det gjorde vi så ;-)

Stig fortæller:

"Vi kan allerede NU afsløre, at vi har fået lov til at komme igen. Den 9. december 2009. Håber I har lyst til at komme, også.

I månederne op til juleturnéen går jeg faktisk og bruger en hel del tid, på at fundere over, om der en speciel del af julebudskabet. En speciel vinkel på julebudskabet, jeg gerne vil fokusere på i år. Jeg plejer gerne at sige, at for mig er det centrale, i julens budskab kærlighed eller næstekærlighed.

I år har jeg gået og tænkt lidt og filosoferet over, at det måske var en meget god idé i samme ombæring at tage begrebet tilgivelse med ind. Og når man har de her juledage, som de fleste af os jo har, om ikke andet så i dagene efter den 24. hvor det hele er lykkedes - Åh' vi nåede det også i år! Man har de her 1. og 2. juledag, hvor de fleste har fri og skal gå derhjemme og hygge os, slappe af og beslutte os for, hvor mange af gaverne vi skal bytte.

Der kunne man jo meget passende bruge denne her ro, til at gå og tænke lidt over og mærke efter i sig selv, om der var nogen man havde brug for at tilgive, i familien, i vennekredsen på arbejdspladsen, måske kunne det være i sammen ombæring finde ud af om der var noget man havde brug for at tilgive sig selv. Så det skal være mit ønske for jer i år, at I fokusere lidt på tilgivelse. I øvrigt så tror jeg at, vejen til netop kærlighed er, tilgivelse!" (citat slut)

Det første ekstranummer .... thi hi... Ja' nu har jeg allerede røbet at vi har flere end ét ekstranummer til jer. Vi har to!

 

En a'capella sang, er også blevet en dejlig tradition - jo julen - og ikke mindst Årets Julekoncert er en traditionernes tid ;-) Det er " bår dæjli' ".

I sin introduktion af en a'capella med de fire fantastiske korsangere, ville Stig ikke røbe, hvad det var for en sang de skulle synge, men vi kunne jo prøve at gætte efter de første strofer :-)

 

Og nej ... publikum genkendte den ikke med det samme, det var jo ikke lige de kendte toner.

 

 

 

 

Men straks efter kunne det høres på publikums applaus, at NU vidste man præcis, hvad det var for en sang. Valget var i år faldet på, ingen ringere end, Shu-bi-duas "Den Himmelblå". Hold op, et flot arrangement - eminent :-)

Suverænt sunget af Stig Rossen ....

 

Sopran:

Malene Nordtorp

 

 

 

Tenor:

Jorn Lendorph

 

 

Bas:

Mads Enggaard

 

 

Alt:

Sanne Graulund

 

 

 

Og så kom, de lige så dejlige traditionelle ord fra Stig: "Jeg kunne da ikke drømme om, at sende jer ud i kulden ud denne her - Den mest julede af dem alle".

 

Der var naturligvis, var jeg lige ved at sige (og det gjorde jeg jo),  tale om den gode gamle klassiker, fra Disneys juleshow "Når Du Ser Et Stjerneskud". Sangen de vil slutte med, kalder han for deres anker - og det har ikke noget med politik at gøre :-D.

 

 

Mere julet kan det da ikke blive - sikke en smuk afslutning.

Stig slutter af med at sige:

"Tak fordi I kom i aften - Ha' en fantastisk jul. Tak for i år".

Hele denne "Årets Julekoncerts Magi", som jeg desværre ikke med ord kan beskrive fyldestgørende, havde haft os med rundt på en vidunderlig jule-koncert-rejse. Der er ingen tvivl om, at Stig bliver ført med af denne energi. Stig var i sit livs Jule-Tour topform. Der var noget ubeskriveligt smukt og unikt over Årets Jule-tour.

Ja' NU kan julen bare komme - Og vær' sikker på en ting. VI GLÆDER OS, for NU er Julestemningen i Hus, takket være Stig og hele hans sublime besætning under ledelse af Thomas Jaque - Stig Rossen  og  "Thomas & Jaquet"  og Barrage har gjort det igen.

 

Hjerteligt TAK for Årets Julekoncert 2008

Rigtig Glædelig jul til hver og én af jeg og til alle som læser disse liner.

Knus fra

 

Olinerne skrev som overskrift (før alle koncerterne var afholdt: Denne reportage indeholde 'afsløringer' om årets julekoncert, så til dig der endnu ikke har været til Årets Julekoncert og ønsker at forblive i uvidenhed om detaljer ved koncerten - VENT med at læse disse linjer til du har været til 'din' julekoncert.