Stig Rossen

med flere til Åbningskoncert Arena Fyn

 

 

 

 

Tusinde tak for den fine plakat Niels,

 

 

Odense Sport & Event Præsenterer:

Officiel indvielse af det nye smukke bygningsværk

- Arena Fyn.

Den 6. oktober 2007

Stig Rossen er udvalgt som et af hovednavnene, til det store flotte og festlige åbningsshow, som har fået titlen:

"En Symfoni I Fynske Toner"

Der er lagt op til et brag af en koncert, som udover STIG tæller flere gode danske kunstnere - som Brødrene Olsen, Jakob Sveistrup, Blues Brothers, Rock Nalle, Lasse & Mathilde samt Odense Musical Teater. Orkesteret er også velvalgt, om jeg må sige;-) Det er nemlig Odense Synfoniorkerster.

Læs mere på plakaten nedenfor:

Billetsalg hos Danbillet på telefon nr. 66 14 01 10

Du kan også læse mere om åbningsfesten, på Fyns Stiftstidende.... Læs artiklen HER

Og om de seneste nye Stig Rossen arrangementer på Events/Kalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her har du teksten til aftenens festlige afslutningsnummer:

 

 

"Sweet Home Chicago"

Muddy Waters

Blues Brothers

Come on, baby don't you want to go
Come on, baby don't you want to go
To the same old place, sweet home Chicago

Now, one and one is two, two and two is four
I'm heavy loaded baby, I'm booked, I gotta go
Cryin' baby, honey, don't you want to go
Back to the same old place, my sweet home Chicago

Come on, baby don't you want to go
Com on, baby don't you want to go
To the same old place, sweet home Chicago

Now two and two is four, six and two is eight
Come on baby, don't you make me late
I'm cryin' hey, baby, don't you want to go
To the same old place, sweet home Chicago

Come on, baby don't you want to go
Com on, baby don't you want to go
To the same old place, sweet home Chicago

Two and two is four, four and two is six,
keep stayin out late at night you gonna get your business fixed.

Six and two is eight, eight and two is ten
She double crossed you one time
and she gonna do it again.

I'm goin to Chicago, two thousand miles away,
Boy won't you tell me that you'll be my friend someday.

Sweet Home Chicago was composed by Robert Johnson. Considered THE classic Chicago blues song, every blues band in the world plays Sweet Home Chicago!

 

 

Endelig var det blevet tid til at vi skulle til Fyn, hvor indvielsen af Det splinternye Arena Fyn skulle finde sted. Vi havde et fantastisk vejr på vores vej, som I kan se her.

Danmark viste sig fra sin smukkeste side.

Indrømmet.... skiltningen var ikke super duper, til Arena Fyn. Men det er nok kun lige her i begyndelsen. Alt var så fint, da vi parkerede. Masser af p-plads:-) og hele området var gjort så pænt, til den store åbningsfest. Den røde løber var lagt ud og det så så festligt ud. En god koncertaften kunne nu tage sin begyndelse:

Aftenens konferencier Kurt Dreyer bød alle hjerteligt velkommen og han kunne dermed prale lidt af, at han dermed var den første der blev klappet af i Arena Fyn.

Herefter talte borgmester Jan Boye, bestyrelsesformand Niels Thorborg og rådmand Jane Jegind.

Og med 3 kæmpe HURRA råb blev arenaen erklæret for åben;-)

Aftenens koncert, var delt op i to afdelinger - to vidt forskellige koncertoplevelser :o)

Første afdeling var af den mere klassiske art med symfoniorkester og Stig Rossen. Anden afdeling var et festfyrværkeri, med en bred vifte, af fynske kunstnere.

Kurt Dreyer bød velkommen til aftenens dirigent David Riddell og symfoniorkesteret underholdte nu, med et sprudende potpourri over mange dejlige numre. Vi var bl.a. over South Paccific.

Så var det tid til at byde solisten for første afdeling velkommen.

Det var vores alle sammens Stig Rossen, der var tale om;-)

 

 

Han lagde ud med "This Is The Moment" - denne sang passe jo' perfekt til sådan en festaften.

Herefter var det igen, de dygtige musikere, fra Odense Symfoniorkesters tur til at underholde, med deres dejlige musik.

Stig entrerede igen scenen, han skulle nu synge den utroligt smukke sang "I Danmark Er Jeg Født". Med tekst af H.C. Andersen og med ny musik af Sebastian.

Inden pausen,  takkede Odense Symfoniorkester af for i aften - Første afdeling var ved at være forbi og Stig kom ind på scenen og alle modtog de stående ovation, fra det feststemte publikum

I pausen var arrangøren vært ved en pause drink i hallen ved siden af.

I mellemtiden blev scenen ryddet og der blev gjort klar til "Blues Brothers Souvenier Show". En del af scenografien var fronten på en bil;-).

Så var det tid for anden afdeling af aftens koncert. Blues Brothers indtog scenen, med deres lille (varemærke) kuffert - hvori de havde gemt lidt at drikke.... to kolde, som man siger:o) - MEN hov'! Var vi ikke på FYN ? - Der drikker man da ALBANI, gør man ikk? ups..:-D

De lagde festligt ud med "Who's Making Love To You" og så kan det nok være at stemningen i hallen steg nogle grader.

Præsentationerne tog de sig også af, resten af anden afdeling. Og den første som de skulle præsentere - en mand som for 51 år siden stod på scenen for første gang, nemlig - Rock Nalle. Der var rock og rul for alle pengene "In The Midnight...."

 

 

Herefter kunne hele salen skråle med på "Go'e Gamle Fru Olsen" (Miss Molly). Publikum var oppe at stå og klappede.

 

 

Så var det blevet "Grease-tid" - Odense Musical Teater viste, et forrygende show, med sange fra filmen af samme navn. Det var helt vildt godt instrueret. Alle var i det helt rigtige dress og de gav den hele armen.

 

"Summer Nights" og

"You're The One That I Want".

Og så kan man naturligvis ikke kalde koncerten en "Symfoni I Fynske Toner", uden at have disse to glade fynboer med - nemlig Lasse og Mathilde.

Deres første sang var med den korteste titel man kan tænke sig, nemlig "Ø" - og herefter gav de, til publikums vilde begejstring, "Fyn Er Fin". Og jo' det må man bestemt sige, at Fyn var, i aften.

 

Nu var det Stig's tur til at få lov at få lov at slå sine folder i dette forrygende festlige show.

Han sang først "It's Allright", der var vildt gang i den. Stig dansede rundt på scenen. Det var tydeligt at se, at han virkelig nød at være med i dette show.

Inden han sang sin anden sang, sagde han til Blues Brothers: "Jeg har i lang tid gerne villet ind og høre jer. Men nu står jeg her og får lov til at synge sammen med jer, det er fantastisk".

Og  jo' det var præcis, hvad det var.

 

 

 

 

 

En anden super populær fynbo blev nu præsenteret. Det var Jakob Sveistrup. SÅ kunne det nok lige være, at hans superfans fik travlt og løb op til scenekanten for at være tæt på deres idol.

Allerførst fik han ALLE publikummer til at synge med på hans Grand Prix vindersang "Tænder På Dig" - sikken et herligt syn. Det var fedt at være med til. Bagefter endnu et mega hit fra manden her, "Make A Better Man Of Me". Et suverænt album.

Jamen altså, det var helt vildt at være med til. Viften af kunstnere fra Fyn eller kunstnere med rødder i den fynske muld, ville ingen ende tage. Nu blev vi præsenteret for Brødrene Olsen.

Først sang de Elvis' dejlige nummer "Can't Help Falling In Love". Og publikums stemmer kunne høres i hele hallen, alt i mens men kunne se, at flere par kærligt tog fat i partnerens hånd og knugede den til sig. Romantikken blomstrede;-)

Den næste sang.... Ja' rigtigt gættet.... Det var nemlig deres vindersang, fra både det danske og det internationale Melodi Grand Prix "Smuk Som Et Stjerneskud" (Fly On The Wings Of Love).

Det var bestemt ikke svært at få publikum til at synge med. For det første var stemmene smurt og for det andet er det jo' bare en skøn sang, man ikke kan lade være med at synge med på.

 

Tiden går lynhurtigt, i godt selskab og det var også tilfældet denne aften.

For nu var det blevet tid til at sige tak for i aften. Konferencier Kurt Dreyer kom på scenen og takkede alle for en skøn aften.

The Blues Brothers startede med at synge "Sweet Home Chicago"

<-----

Der var en feststemningen langt udover det sædvanlige - alle var glade og feststemte. Publikum var oppe at stå og rockede glade med på tonerne fra "Sweet Home Chicago"

        

Tusinde Tusinde TAK for et fabelagtig, fantastisk, festlig og fornøjelig aften.

Forresten var det HELT vildt tåget, da vi skulle køre hjem. Man kunne kun se, to af de stiplede vejstriber foran sig, på motorvejen. Det var bestemt en meget ringe sigtbarhed, så vi kørte derfor stille og roligt tilbage til Sjælland.

Undervejs nød vi Stigs dejlige cd "Sange Til Hende". Den er fenomenal. Sikke vidunderlige tekster og hvor er det pragtfuldt at få lov at nyde Stigs dejlige stemme, som ligefrem 'smager' på alle ordene.

Sikke en dejlig lørdag aften. Knus fra