Gospelkoncert med Stig Rossen,

Unity og Happy Gospel Choir

 

 

 

Stig måtte hive autograf-foto-kort op af den store taske.
Der var mange som gerne ville have en autograf med hjem.

 

Jo' Stig kan sandelig også synge gospel - selvom det ikk' lige er det vi er vandt til at høre.

 

STIG og Stig kæmper om at holde tonen længst tid....

 

Smil til fotografen ;-)

 

SMIL til verden og
verden smiler igen ;-)
 

 

                                             
                                   Ølstykke Hallen
 
                                       Lørdag den 21. april 2007
                                                     kl. 15.00
                                             
                                            

I dag var jeg af sted alene og dog, ikke helt alene. Jeg skulle mødes med Susanne i Ølstykke Hallen. Jeg glædede mig meget til en gospelkoncert. Det er så anderledes og meget livsbekræftende.

Det varede dog noget før, vi fik lov til at høre Stig. For allerførst sang Happy Gospel Choir alene og så kom Unity til. Først herefter var det tid for Stig.

 

 

 

Vi sad helt forrest og havde et skønt udsyn og kunne aflæse alle sangernes mimik. Det er faktisk ret sjov at studere. Gospel er meget rytmisk og man kan ikke lade være med at blive revet med af den glade stemning ved at sidde og småsynge og klappe med.

Begge kor var ledsaget af operasanger og musiklærer Stig Rasmussen som inspirerende dirigent og kapelmester. Han er kanon dygtig.

 

 

Man kunne se at Stig nød, at være en del af Gospelkoncerten - han sang bl.a. Elvis' "Precious Lord, Take My Hand" og "Light At The End Of The Tunnel".

 

Efter pausen indledte Unity med et par sange og så stødte Happy Gospel Choir til sammen med Stig, og så var alt jo' som det skulle være. I anden afdeling kom der om muligt endnu mere gang  publikum.. Der var kanon god stemning. Stig sang bl.a. også "Love Oh Love" som godt nok ikke er en gospelsang, men den er jo' fantastisk. Og den har et smukt budskab.

 

Ved det sidste nummer "Oh Happy Day" stod hele salen op og dansede og klappede. Dorthe kom hen til Susanne og jeg. Det var smadder hyggeligt. Det kan nok være den fik hele armen ;-)

Efter koncerten var der ikke planlagt autografskrivning, men der var mange som kom hen og spurgte til en autograf eller et foto sammen med ham. Stig stillede velvilligt op, som altid - hver en fan fik et smil og et håndtryk.

 

Der var også rigtigt mange, fra de to kor, som kom hen og takkede Stig for et godt samarbejde. De havde haft en kanon oplevelse, ved at synge sammen med ham, på scenen. Det var bestemt også, hvad vi fornemmede fra vores pladser;-).

 

Så var det tid for blomsteroverrækkelse - Stig fik en super smuk orangefarvet buket, flot bundet i forskellige højder. Med en lykkebambus i midten.

Det var fedt at få koblet lidt af, efter veloverstået fødselsdags-brunch og midt i konfirmations-forberedelserne til morgendagens konfirmation.Nu var jeg klar. Jeg var landet og havde genfundet jordforbindelsen;-)

Billeder her på siden bevidner helt klart om, at vi havde en SKØN eftermiddag i Ølstykke.

Vi fik alle sagt pænt farvel til hinanden og givet knus og vi drog herefter af sted på vores hjemture.

       

 Tusinde TAK for en super skøn og koncerteftermiddag