Stig Rossen
Ved 10 års Jubilæumskoncert for Musikhuset Esbjerg

 

 
 
 

 
 
 
Stig sang :
(desværre kun)

"This Is The Moment"

 
"Come What May"
i smuk duet med Trine Gadeberg
 
"Sweet Nothing"
 
"Thank You For The Music"
 
 
 
 
 
 
 
Reklame fra Esbjerg Musikhus forud for koncerten:
 
Der er lagt op til et fantastisk show med solister som Stig Rossen, baryton Guido Paevatalu, sopranen Kirsten Vaupel, sanglærken Trine Gadeberg, Bich Quang, når Musikhuset Esbjerg skal fejre deres 10 års jubilæum.
 
Stjernerne drysser ned fra den danske kunstner-himmel, når Musikhuset Esbjerg den 14. marts 2007 fejrer sit 10 års jubilæum med et kæmpeshow.
Med en bredde, der næsten rammer enhver genre inden for dansk sang og musik, kan Musikhusets trofaste publikum godt begynde at glæde sig til et fantastisk show med Jette Torp samt Søren Østergaard som konferencier.
 
Desuden medvirker Vestjysk Symfoniorkester dirigeret af Lars Ole Mathiasen fra Den Ny Opera og dansere fra Den Kongelige Ballet.
 

 

 

Den 14. marts 2007

kl. 20.00

Så var det blevet tid for et besøg i Esbjerg. Vi har aldrig været i byen før, vidste kun at den lå helt ovre  v e s t  på. Det vil sige en køretur på 292 km, hver vej. Men vi var friske og kørte af sted i det smukke solskin.

 
Vi stod nu foran Musikhuset Esbjerg - det er altså flot. Og indenfor bestemt også meget lyst og venligt. Efter at være budt på et glas champagne, som velkomstdrink stillede vi os ved et af de fine borde, med hvid dug og levende lys og hele molevitten. Jo' for søren der var skam stil over rammerne for musikhusets 10 års fødselsdag.

Vel bænket i salen, begyndte vi at glæde os til, at Stig skulle på scenen. Vi så også frem til Stig og Trine ville synge en duet. Deres stemmer klæder hinanden så godt og det er altid en fornøjelse at høre f.eks. "Come What May" eller "The Rose" og det var naturligvis én af disse duetter vi havde i vores tanker;-)

 
Heldige var vi - for efter at Stig havde sunget "This Is The Moment" kom Trine ind på scenen, og Stig begyndte stroferne til "Come What May" fra filmen Moulin Rouge - og jo'... tankerne gled atter tilbage til den dejlige Tivoli dag, i maj 2004...  Her oplevede vi også denne smukke sang:-)).
 
 
Hele showet var en stor vifte af folk fra showbissnes. Nedenfor kan du læse reklamen fra showet. Indrømmet - vi er ikk' lige til Klaus Wunderhits, som også var på plakaten.
 
 
Efter en lille halv times pause, med fri bar for alle koncertgæsterne, spillede Vestjysk Symfoniorkester op til 2. sæt. I denne afdeling kom der noget mere gang i den ;-) om vi så må sige. Stig gjorde en kanon entré fra bagtæppet med sangen "Sweet Nothing" for fuld udblæsning.
 
 
 
Så kan det nok være, at vi fik sat hænderne foran kroppen, til det man kalder AT KLAPPE - og så kan det nok være, at publikum kom med. Nøj' det var fedt.
 

 

Bich Quang var næste solist, og herefter kom en spruldende koncertstemt Trine Gadeberg på scenen med Dolly Parton nummeret "9 to 5". Hun gjorde alt, hvad hun kunne for at få os alle til at klappe og få stemningen i vejret. Det lykkedes også fint;-)

 

 

Så var det blevet tid for sidste sang. Nummeret kunne ikke være mere velvalgt, der er naturligtvis tale om "Thank You For The Music". Ekstra nummer, sådan som vi normalt er heldigt forkælet med, blev det ikke til, men solisterne kom tilbage på scene og sang sidste vers igen.

 

Så var der kun køreturen på de små 300 km tilbage. Det gik i fin stil og vi var vel hjemme ved halv tre tiden. Det var naturligvis tiltrængt med nogle strække-ben pauser undervejs.

Tak for en fin aften.