Stig Rossen

The Very Best Of Andrew Lloyd Webber på Ledreborg Slot

 
 

Læs OGSÅ.... 

"Min dag på Ledreborg"

 
 
 
Susanne Østergaard
(Kommer snart.... )
                  
 
Susanne - KvikNissen - Suz

 

Og da Stig Rossen gæstede Ledreborg Slot i 2003:

*************

Program:

1. del 

Ouverture
Jesus Christ Superstar
DR’s Underholdningsorkester
 
 
Superstar
Jesus Christ Superstar
David-Michael Johnson,
Hannah Waddingham,
Anna-Jane Casey,
Cecilie Sadolin
 
 
Everything’s Alright
Jesus Christ Superstar
Herborg Kråkevik,
Anders Ekborg
Stig Rossen
 
 
Heaven On My Mind
Jesus Christ Superstar
Anders Ekborg
 
 
I Don’t Know How To Love Him
Jesus Christ Superstar
Herborg Kråkevik
 
 
Gethsemane
Jesus Christ Superstar
Stig Rossen
 
 
Unexpected Song
Tell Me On A Sunday
Susanne Elmark
 
 
Tell Me On A Sunday
Tell Me On A Sunday
Hannah Waddingham
 
 
Buenos Aires
Evita
Anna-Jane Casey
 
 
Sunset Boulevard Overture
Sunset Boulevard
DR’s Underholdningsorkester
 
 
Sunset Boulevard
Sunset Boulevard
David-Michael Johnson
 
 
With One Look
Sunset Boulevard
Anna-Jane Casey
 
 
Suite Fra Evita
Evita
DR’s Underholdningsorkester
 
 
Don’t Cry For Me Argentina
Evita
Hannah Waddingham
 
 
*************
 
 
2.     del
 
 
The Jellicle Ball
Cats
DR’s Underholdningsorkester
 
 
Memory
Cats
Hannah Waddingham
(behind the scene Susanne Elmark)
 
 
Pie Jesu
Requiem
Anna-Jane Casey
Susanne Elmark
 
 
And The Money Kept Rolling In
(And Out)
Evita
David-Michael Johnson
 
 
Overture
The Phantom Of The Opera
DR’s Underholdningsorkester
 
 
 
Wishing You Were Somehow Here Again
The Phantom Of The Opera
Susanne Elmark
 
 
All I Ask Of You
The Phantom Of The Opera
Hannah Waddingham,
Anders Ekborg
 
 
The Phantom Of The Opera
The Phantom Of The Opera
Stig Rossen
Susanne Elmark
 
 
 
Music Of The Night
The Phantom Of The Opera
Stig Rossen
 
 
 
No Matter What
Whistle Down The Wind
Stig Rossen,
Herborg Kråkevik
 
 
 
Light At The End Of The Tunnel
Starlight Express
David-Michael Johnson,
Hannah Waddingham
Anna-Jane Casey
Cecilie Sadolin
 
 
 
Our Kind Of Love
The Beautiful Game
Herborg Kråkevik
 
 
 
Love Changes Everything
Aspects Of Love
Alle
 
 
Ekstranr.
 Half A Moment
Jeeves
Alle
 
 
Og aller sidst
men IKKE MINDST....
Stig slog tonen an til ....
Højdepunktet fra:
Light At The End Of The Tunnel
 
 

 

*******

 

2007

 

 

Ledreborg Slot dannede de smukkeste rammer om den dejlige slotskoncert.

Efter koncerten var der bud efter Stig Rossen og hans eftertragtede autograf, på de fine autografkort.

Fantasien fejlede ellers ikke noget hos autografjægerne. Kvinder i alle aldre ønskede autografer på bluser - ja' sågar på armene.  Men da Stig tilbød dem et at sine kort i stedet for, deres mangel på autografbog;-) - slog de straks til og fik et foto med hjem i stedet for.

Der var også nogle Trofaste Ledreborg Slotsgæster, som spurgte Stig om han ikke ville være sød at skrive sin autograf på deres "Ledreborg-vogn" - Hvor sejt siger vi bare.

Tror I Stig gjorde det?

Naturligvis var Stig frisk - Han fik skam signeret deres fine vogn.

Det tog heller ikke særlig lang tid før Stig løb tør for autografkort.

Jo' der var skam godt gang i biksen;-)

 

***********

 

 

Reklameord forud for koncerten:

Nu er det endelig blevet sommer igen - og det betyder til vores usigelig store glæde, at der ikke er så længe til, før vi skal genopleve Stig Rossen, ved en DR-Slotskoncert i Ledreborg Slotspark.

Billetsalget går forrygende.... Efter kun tre uger i salg er over halvdelen af de 22.000 billetter til årets DR Slotskoncert i Ledreborg Slotspark solgt......   Efter kun tre uger i salg var over halvdelen af de 22.000 billetter til årets DR Slotskoncert i Ledreborg Slotspark solgt.

DR's Klub RUO skriver, om koncerten:

Helt ekstraordinært har Andrew Lloyd Webber givet sin personlige tilladelse til en koncert med alle de mest populære sange hentet fra hele hans store katalog af musicals: "Jesus Christ Superstar" - "Sunset Boulevard" - "Cats" - "Evita" - "Aspects Of Love" - og "The Phantom Of The Opera" for blot at nævne nogle få.

Andrew Lloyd Webbers berømte musicals er blevet spillet for fulde huse over hele verden, og for de fleste i Ledreborg Slotspark byder årets koncert både på genhør og gensyn, når de berømte sange præsenteres fra scenen af den veloplagt Hans Otto Bisgaard og en række danske og internationale sangstjerner, heriblandt vores egen MR. MUSICAL: Stig Rossen, Herborg Kråkevik fra Norge (som vi husker fra Kærlighedens Farve), Anders Ekborg fra Sverige, Hannah Waddingham fra England.

Skandinavisk topmøde
For de fleste i Ledreborg Slotspark bliver årets koncert både et genhør og et gensyn, når de berømte sange præsenteres fra scenen af en veloplagt Hans Otto Bisgaard og en række stjernesangere, heriblandt Stig Rossen og Susanne Elmark fra Danmark, Herborg Kråkevik fra Norge og Anders Ekborg fra Sverige. Alle er de garvede fortolkere af Andrew Lloyd Webber, så der er lagt op til Skandinavisk topmøde, når de fire går på scenen. Og skulle man helt naturligt ønske England med til mødet, nærmere bestemt fra Londons West End, har vi inviteret to af musicalverdens hotte sangerinder: Hannah Waddingham som pt. fejrer succes med sin hovedrolle i Monty Pythons nye og aktuelle musical Spamalot, samt Anna-Jane Casey som imponerer med sine mange roller i musicals som Cats, Starlight Express, West Side Story, Chicago, Grease og ikke mindst Queen-musicalen We Will Rock You.

DR Radio Underholdnings Orkestret stiller op i skarpeste opstilling sammen med det 24 mand store DR Radiokor. Koncerten dirigeres af David Firman, der om nogen har slået sit navn fast som dirigent af Lloyd Webber.

Billetsalget startede hos Billetnet den 8. marts 2007 (som Klub Ruo medlem havde du mulighed for at købe billetter et par dage før). Vi er ikke i tvivl om at det bliver et tilløbsstykke uden lige, med denne fantastiske besætning.

 

Lørdag & søndag

den 18. og 19. august 2007

Endelig var det blevet tid til Slotskoncert på Ledreborg. Vi havde ventet længe i spænding. Der har jo' ligesom ikk' været de sædvanlige og meget hyggelige slotskoncerter i år. Så vi takker Ledreborg for, at de har taget Andrew Lloyd Webber under deres vinger.

 

         

Stig var I forrygende god form. Hans energi strålede ud over hele parken. Kunne fornemme, at det ligesom var ham der var udset til at være dagens master.

 

Tror faktisk, at Stig havde savnet sit publikum;-). Og så det var jo' noget af et gigantisk publikum at starte op med, her efter sommerferien. Hele 13.000 publikummer var der til hver af weekendens koncerter. Udsolgt begge dage. Godt gået må vi sige.

 

Lørdag tog Michael og jeg af sted, til Ledreborg, så vi var der når portene blev åbnet for publikum. vi havde en lille kurv med, med lidt frugt og nogle ugeblade. Drikkevarer måtte man jo' ikk' have med! Så det adlød vi naturligvis. Men om søndagen måtte man gerne have vand og kaffe med... ih' altså... Nåh', men det gjorde ikk' så meget, for man kunne jo' heldigvis købe sig drikkevarer ved boderne inde på slotspladsen.

Vejrudsigten havde været meget svingende, så vi var meget spændt på hvad den mon ville levere her i weekenden. Men lige meget hvad, så skal der meget regn til at overgå, den nedbørsmængde vi blev udsat for ved koncerten i Vallensbæk for nogle år siden. Intet har til dato overgået dette.

Søndag var det Nanna og jeg der kørte til Ledreborg, med Nanna ved rattet;-)

Mens vi sad på vores dejlige tæppe ved scenen, kunne vi sidde og følge forberedelserne til koncertstarten. Flere af musikerne, 'gamle kendinge' sagde "hej" og ønskede os en god koncert. Hans Otto kom også og hilste på;-). Mange Stig-fans mødte vi, fra nær og fjern. Der var så meget at tale om, det var superhyggeligt.

Det var dejligt at være omgivet at søde mennesker. Vi havde det som blommen i et æg;-)

 

SÅ blev klokken 15.00 og en veloplagt konferencier Hans-Otto Bisgaard indtog scenen med et højt og klingende VELKOMMEN.

 

 

 

Dirigenten David Firmann blev budt velkommen med et bragende bifald og slog straks tonen an til  "Ouverture" fra  Jesus Christ Superstar.

 

 

Så var det David-Michael Johnson tur, dagens første solist, som sang Superstar (Jesus Christ Superstar)

 

 

 

Stig - Herborg Kråkevik og Anders Ekborg sang "Everything's Alright". En kanon sang som også er fra Jesus Christ Superstar.

 

 

Vi sad ved siden af et par svenske piger, som var taget helt fra Sverige, til Ledreborg for at høre deres idol Anders Ekborg. Her kunne de bl.a.. høre ham synge "Heaven On My Mind" som også fra den føromtalte musical.

 

 

Herborg Kråkevik havde vi fornøjelsen af at opleve spille sammen med Stig i "Kærlighedens Farve" på Odense Teater. Nu skulle vi høre hende synge: "I Don't No How To Love Him". Det lød super godt.

 

 

NU.... Kom SANGEN ..... Oh' I love that song.... Getsemane !!!!

Billederne her taler vist for sig selv - det er en hel lille historie - Håber I kan fornemme stemningen. Den var fantastisk. Man kunne ligefrem mærke suset, da Stig gik ud på sidevingen, på scenen for dér at falde i knæ, midt i sangen. wouw..... gåsehud...

Nyd lige blikket her....  ↓      ......... Stig på storskærmen ;-)

    

Hold da op..... Den sang kan slå benene helt væk under en. Den er så stærk.

 

Næste solist på scenen og for første gang i koncerten, møder vi Susanne Elmark i

"Unexpected  Song" fra Tell Me On A Sunday

 

 

 

Vi bliver lige lidt ved Tell Me On A Sunday, for nu var det tid for Hannah Waddingham at indtage scenen som solist. Hun sang titelnummeret til samme musical "Tell Me On A Sunday"

 

 

 

 

Så kom der godt gang i den. Anna-Jane Casey gav nummeret "Buenos Aires" fra Evita, for fuld udblæsning. Med dans og rytmetrin og det hele;-)

 

David-Michael Johnson havde skiftet dig til næste nummer. I et kridt hvidt sæt tøj gav han "Sunset Boulevard" fra musicalen af sammen navn, fuld power.

 

 

Anna-Jane var tilbage på scenen igen og sang nu "With One Look" fra Sunset Boulevard. Stor stemme i en lille kvindes krop, må man sige.

 

Lige inden pausen indtog Hannah Waddingham scenen - på korets kalden.... "Perón, Perón, Perón...". I en fantastisk teatralsk fremtoning gav hun nummeret "Don't Cry For Me Argentina", publikum i slotsparken var tryllebundet.

Så var det tid for et frikvarter - Det Store Spisefrikvarter - Som Hans-Otto Bisgaard udtrykte det. Og vi skulle ikke være nervøse for at tiden løb fra os, for vi ville ikke få problemer med at høre hvornår det ringede ind igen... hi hi...

Nu 'ringede det ind' igen ....

Hans-Otto bød os velkommen tilbage og håbede, at vi måtte nyde 2. del af koncerten i lige så stor stil som den 1. del.

DR's underholdningsorkester indledte med "The Jellicle Ball" fra Cats.

 

 

Kanon-hittet "Memory" fra Cats tog Hannah Waddingham sig smukt af.

 

 

 

Nu gjalt det om at ramme de høje toner..... Og det må man bestemt sige at Anna-Jane Casey og Susanne Elmark formåede til punkt og prikke i "Pie Jesu" - Requiem.

 

 

Ham David-Michael Johnson er det godt nok gang i.... Det fik vi også syn for i "And The Money Kept Rolling In (And Out)".

 

 

 

Susanne Elmark kunne drømme sig hen i sangen "Wishing You Were Somehow Here Again" fra The Phantom Of The Opera.

 

Det var nu blevet denne fantastiske musicals tur til at levere sange til koncerten.

   

 

Anders Ekborg og Hannah Waddingham fortsatte med "All I Ask Of You" - En utrolig smuk duet. 

 

 

Endnu en lille billedserie, som fortæller en helt lille historie. En smuk historie om fantomet og Christine fra Phantom Of The Opera - her i titelnummeret "The Phantom Of The Opera"

 

I katakomberne under operaen i Paris lusker et mystisk og musikalsk spøgelse rundt og driver sangerne til vanvid. Spøgelset forelsker sig i korpigen Christine og skyer ingen midler i sine forsøg på at fremme hendes position på scenen, så hun kan blive førstesopran. Se historien i billederne her og fornem den smukke sang der udspandt sig ved koncerten på Ledreborg mellem Stig Rossen og Susanne Elmark.

 

 

        

Sing for me.... SING.....!!! Synger fantomet, så kraftfuldt ... Alt i mens Christine synger og synger, af sine lungers fulde kraft på hans ordre.

Som lovet bliver vi lidt ved historien, om Spøgelset i Operaen. Og Stig fortsatte den fantastiske teaterstemning med "Music of The Night". Det var helt vildt smukt.

Jo'... Man kan sagtens se, høre og fornemme, at Stig er SKUESPILLER uddannet. Han kan bare det dér med kropssproget, som understreger sangen han synger og det gør sig i hvert fald også gældende i dette nummer. se bare her, hvordan han tager hånden til ansigtet/masken.

Fedt med storskærme ;-)

 
Og NU til noget HELT andet;-)
Har du nogen sinde tænkt over at storhittet "No Matter What", som boybandet Boyzone havde kanonsucces med, faktisk er en 'Webber' ?. Det var der ikke mange der vidste, fandt vi ud af, efter koncerten. Men faktum det er det. Og Stig kunne nu få lov at udfolde sin dejlige røst i dette smukke nummer sammen med Herborg Kråkevig.
 
 
 

Stig var i sit es... - Han dansede med til musikken, han dansede med Herborg og gav den hele armen - og charmen ;-)

 
 
 
Publikum piftede ....
Folk var ellevilde - det var super.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jo ... Stig har bestemt ikke glemt dansetrinene.
 
 
 
 

Musicalen Starlight Express stod for tur..... MEN.... ja' der er et lille MEN....Det var IKKE Stig, der skulle synge "Light At The End Of The Tunnel".....

Det var David-Michael Johnson der var tildelt dette nummer. Som vi jo' mener 'tilhører' Stig at synge ;-)

Nårh... men ok' - David-Michael og pigerne gjorde det fint - Der var godt gang i den... MEN ... for os er det altså stadig et "Stig-nummer";-)

 

 
  

 

Herborg Kråkevik sang "Our Kind Of Love" fra The Beautiful Game. En stor, men meget smuk kontrast til Ligt Of The End Of The Tunnel.

 

 

Hold da op, som tiden flyver i godt selskab. Det var allerede blevet tid for det sidste nummer i den officielle del af koncerten. Solisterne kom ind på scenen en efter en og sang "Love Changes Everything" fra Aspects Of Love - He he' endnu en Stig-sang....

 

Publikum rejste sig op og klappede taktfast - Solisterne fik smukke buketter i gule nuancer - Et ekstranummer måtte der, da være i ærmet.

Og jo'.... Vi fik et MEGET smukt nummer. Det er ikke et, vi har hørt i koncertsammenhæng før. Nummeret hed "Half A Moment" af Jeves. Tak Stig;)

Og så liiiige en mega bonus.... weeee.... Stig slog den høje tone an, til (en forkortet udgave af) "Light At The End Of The Tunnel" - Så kan det lige være at stemningen steg - helt op til skyerne. Det var så fedt. Sikken et vidunderligt afslutningsnummer på sådan en fantastisk Slotskoncert weekend.

Hjemturene gik MEGET langsomt.... Der var mega kø - Men der var så meget at snakke om. Det havde jo' været et par super skønne dage i godt selskab ;-)

Og medarbejderne ved trafikstyringen gjorde alt, hvad de kunne for at få trafikken afledt på en god måde.

Hjerteligt TAK for et par dejlige dage - til alle jer der var med til at gøre dem til noget helt specielt, siger

                          

© Olinerne