Stig Rossen

– ”Den Amerikanske Koncert”
 
 

 

Stig sang:

1. sæt

"This Is The Moment"

"Getshemane"

"Fall In Love"

"Her My In The Harmony"

"Pity The Child"

"The Last Farwell"

"Change The World"

"Vincent"

"Sweet Nothings"

Så var det tid til pause...

2. sæt

"I Wish"

"Lately"

"At This Moment"

"Viva Las Vegas"

"I Danmark Er Jeg Født"

"The Ugly Duckling"

"Bring Him Home"

"Anthem"

EKSTRA NUMRE..
ja' der var skam hele 2
 
"Light At The End Of The Tunel"

"Thats Life"

 

 

Efter en veloverstået koncert,
var der godt gang i autografskrivningen.
Stig skriver og skriver
og smiler og smiler.
Køen er ofte meget lang, men det tager Stig stille og roligt.

 

 

Har I for øvrigt bemærket dette flotte billede på jeres rundgang i Musikteatret?

Det er fra 1994, hvor Stig spillede hovedrollen i Tordenskjold.

32 år gammel

Flot fyr ;-) - Ikk' sandt?

 

 
 
 
 
Stig Rossen
 - Med Bob Ricketts Orkester
 
Den 30-03-2007 -  Kl. 20:00
 
 
 

Så var det atter blevet tur til et besøg i det super hyggelige Musikteatret Vejle. Vi holder utroligt meget af at komme i dette hus og ser med megen glæde frem til atter at skulle besøge det. Naturligvis med Stig på scenen.

Vi var 3 Oliner af sted, til aftenens koncert - det var et pragtfuldt vejr at køre af sted i. Solen skinnede herligt ind af bilens ruder, mens vi trillede de 225 km  til Vejle. Vel ankommet, var det tid til et hurtigt tøj skifte - Vi havde hentet Nanna direkte fra job, så vi kunne nå det.

'Klokken' at bimle og det var tid til at finde sin plads. Man kom helt til at tænke på "Rydel High" fra filmen Grease, når eleverne skulle ringes ind. Det lød præcis som den 'bimlen'.

Inde i salen sad vi kanon godt og havde et dejligt overblik over hele scenen. Det var super.

Bob Ricketts orkester tonen slog tonen an til, "This Is The Moment" - Det var jo' lige præcis, hvad det har været for Stig at stå på scenen i 'Guds Eget Land'. Det er vi sikre på. Herefter fik vi en rigtig god blanding af Stigs omfattende repertoire - det kan du læse her i den venstre kolonne .

I pausen sad vi og nød et lille glas og talte om koncerten. Vi havde det fedt :D

Så lød 'bimle-klokken' igen og pausen var forbi - Nu skulle vi ind og høre 2. sæt. Vi glædede os helt vildt. Vidste jo' godt, hvad vi havde at glæde os til og det gjorde bestemt ikke glæden ved koncerten mindre.

Stig lagde ud med  Stevie Wonders kanon hit "I Wish" - hele salen klappede taktfast med til musikken. Efter sangen fortalte Stig, at da de entrerede med dette nummer i Detroit, efter pausen oplevede de, at publikum stod op under hele nummeret og var ellevilde. Stig fik faktisk hele 3 stående klapsalver, til een koncert derovre. Godt gået Stig ;-)

Stig begyndte at synge det skønne nummer "Lately" og så var Nanna solgt - hun sad fuldstændigt som om hun var gået i trance. Hun lyttede koncentreret og nød hver en strofe der kom ud af Stigs mund.

Det var skønt at høre det meget blandede repertoire som "Den Amerikanske Koncert" var garant for. Man kom uværgeligt til at tænke på "Stories Turneen". Denne cd havde vi netop hørt på ud-turen, for fuld udblæsning.

Stig skulle præsentere "The Ugly Duckling" og indledte med at fortælle om den gang - den 2. marts 2005, hvor han blev udnævnt som H.C. Andersen ambassadør. Det kan du forøvrigt læse om "her". Men han glemte helt, at han lige skulle synge "I Danmark Er Jeg Født" allerførst  -  "Ja' Ja' Det er jo' længe siden smågrinte Stig".

 

Og for mere end 2000 gang satte Stig stemmen klar i randregistret, til den helt igennem fantastiske "Bring Him Home". Jamen altså... man bliver ALDRIG træt af dette nummer. Det får stadigvæk de små hår til at rejse sig i nakken. Publikum rejste sig op og gav ham den stående oversion, han fortjente og som han skulle have haft for længst for dette nummer. Det var SMUKT.

 

 

Slutnummeret var som kendere efterhånden har oplevet nogle gange, den smukke fædrelandssang "Anthem" som i Stigs version får en lille tåre frem i øjenkrogen.

 

 

 

Ekstranummer - Ekstranummer... Publikum klappede og klappede det bedste de havde lært.... Og ind på scenen kom Stig og Bob Ricketts orkester atter og Stig startede 'hylet til det super-fede nummer "Light At The End Of The Tunnel". Det er 'Michaels sang' - Stig og Michael har en hel speciel 'tråd' med dette nummer.

Mer' mer'... Vi ville ikke lade Stig slippe.

"Vi har ikke flere numre" sagde Stig og så 'lå den jo' lige til højrebenet' at råbe: "Så start forfra..." - Men Stig havde da lige et ekstra-ekstra nummer mere til os, og det var kanonhittet "Thats Life".

Wauw for en koncert - hænderne gjorde stadig ondt, af al klapperiet, da vi stod ude i hall'en.

Efter en super-fed koncert var det atter tid for at sætte sig ud i vores lille 'Tur-Bus' og køre hjemad. Ville gerne have haft en bid pizza et sted fra, men HALLO... Vejle... - hvor er der lige et pizzaria, som har åbent kl 23.30 en fredag aften? Thi'hi.  Vi fandt ingen. Et alternativ var løsningen - det blev til sandwich fra Moonach ;-)

Vi siger TUSINDE TAK for en KANON-FED koncertoplevelse.

 

De allerbedste hilsner fra 

                  

Musikteatret Vejle Skriver her forud for den store koncert:

Nu får det danske publikum endelig mulighed for at opleve den samme koncert, som Stig Rossen optrådte med i USA!
Her er et uddrag fra avisen BT, der overværede koncerten i Detroit:
Fik stående klapsalver
Ved koncerten lagde Stig Rossen for med en forrygende sikker version af "This Is The Moment".
I de følgende to og en halv time viste han sit vidtstrækkende talent i så forskellige sange som Stevie Wonders "I Wish", Don McLeans "Vincent", "Bring Him Home" fra Les Miserables og Roger Whitakers "The Last Farewell". Og det amerikanske publikum labbede det hele i sig.
Mange blev tydeligt overraskede over Stigs joviale danske humor og selvironi på scenen. Men resultatet var, at han nåede helt ud i koncertsalens fire hjørner og fik fat i alle.
Og under begejstrede tilråb som "We love you", inkasserede danskeren ikke færre end tre stående klapsalver.
USA elsker Stig
Barnebarn, datter og bedstemor gav hver 2.000 kroner for at møde deres danske idol.
Karie på 13 år, Lisa på 43 år og bedstemor Marge på 76 år havde hver givet 2.000 kroner for at møde den danske sangstjerne Stig Rossen. De havde tålmodigt ventet i 14 måneder - siden de første gang så ham på amerikansk TV. Men i weekenden gik drømmen i opfyldelse. Og ifølge alle tre generationer af amerikanske Stig-fans, var danskeren "endnu bedre", "sødere", "mere sexet" og "langt dygtigere", end de havde turde håbe på.
- Han skulle bare gå ud på scenen. Så var jeg solgt, sukkede Karie, der fra sin plads midt på første række i MacComb Center For The Performing Arts sang med på hver en strofe i Stigs omfattende repertoire. Derhjemme har de nemlig både dvd og live-cd.
Og da de tre generationer fik lov til at møde idolet efter den udsolgte koncert, løb glædestårerne ned ad deres røde kinder.
I skolen lytter de fleste af Karies veninder til punkede rockgrupper som System Of A Down og Bowling For Soup. Men for Karie og hendes mor og bedstemor er der kun Stig Rossen.
- Han er ikke som nogen af vores egne popstjerner. Han har en udstråling, der går på tværs af generationer og landegrænser.
Det ene øjeblik snakker han direkte til dig og forfører dig med sin charme. Det næste øjeblik synger han som en gud. Og jeg beder til min Gud, for at Stig kommer tilbage til næste år, siger bedstemor Marge, der havde fået sin billet i fødselsdagsgave fra datteren.
Og der skulle være god chance for et snarligt amerikansk gensyn.
I MacComb Center For The Performing Arts har man trods tidligere besøg af både Willie Nelson, Harry Belafonte og Bill Cosby nemlig ikke set noget lignende i lang, lang tid.
Solgte flest billetter
Før Stig ankom sammen med sit fremragende danske band og sin tændte manager, John Christopher, mumlede de ansatte: "Hvem er denne Stig Roiussin?".
Men efter arrangementet var de ikke i tvivl: Stig Rossen var nemlig uden konkurrence den af årets kunstnere, der havde solgt flest billetter og skabt den mest mindeværdige stemning i den perfekte koncertsal, hvor alle 1.500 pladser var fyldt.
Og i en tid med stor amerikansk publikumskrise blev danske Stig øjeblikkeligt inviteret tilbage til Clinton Township - den rene, nordlige og dybt musikalske forstad til Motown, Detroit.
Som sagt kommer Stig Rossen med Bob Ricketts Orkester nu og giver den samme koncert i Musikteatret i Vejle.

Billetpriser: A: 395,- B: 375,- C: 345,- eksl. gebyr